- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Взех си пяната от тази серия.Не съм я ползвала до сега,но искрено се надявам това "48 часа без слепване - много силна пяна за коса" да е наистина вярно![]()
Ако някой я е ползвал нека каже мнение,че най-вероятно ще я пробвам чак в петък![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^Днес си взех такъв от един ДМ - имаше сигурно 30 бройки. Съмнявам се да го спрат.
Последно редактирано от j_adore2 : 04-09-2013 на 17:10
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Limited edition e, т.е. рано или късно ще го спрат. Не знам колко време държат такива продукти. Аз лятото си взех от него, не знам дали го е имало по-рано.
На мен точно обемче леко ми правеше на косата. Прави де, още си имам от него. Планирала съм за следващ тоя с аргановото масло в тубичката, което толкова купувате всички.Днес ми похвалиха някакъв с праскова за блясък пак от тая серия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Един лак за нокти и едно като крем-фон дьо тен, не ми вдъхваше доверие но учудващо съм доволна.
Аз досега само Билка съм позвала, чета много добри мнения за него и го сравняват с Лактацид, но е в по-удобна опаковка, мирише невероятно, прекрасна консистенция и е доста евтин, so..![]()
9.90 за 400 мл е в момента
Иначе аз се сдобих с поредна опаковка Акне аут активен лосион. Малко ме боли сърцето, че ме изръсиха 13 кинта, а го купувах преди за 9 и нещо...
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Lactacyd как се ползва? Аз си имах проблеми и вече не налитам на всичко. Дали бих имала проблеми с него?
Да се похваля, че вчера веднъж се напръсках обилно с термалната вода на Avène и носът ми както целият се беше подул от пъпки тази сутрин е в много по-прилично състояние.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.superdrug.com/content/ebi...6/216086_l.jpg
Най-накрая си го взех и съм много щастлива![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
каква е марката ?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аа, не знаех, че има и антибактериален Билка. Аз търсих, но намерих само този с маргаритките и реших, че само такъв има.. В аптеките ли се продава? В ДМ дали ще го има? И аз имам проблеми, даже от тези проблеми ми тръгна и нагоре към бъбреците и февруари-март месец имах бъбречна криза. Абе ужас направо.. Аз ползвах един гел, който сестра ми си го беше забравила тук като си заминаИли е от Бургас, или е от Дания, май от Дания. Защото тя се върна оттам и беше първо Бургас и после дойде тук, та не знам откъде го е купила. Пишеше нещо от сорта на Gele Intima и миришшеше също много хубаво. Изхарчих го и се чудя какъв да си купя. ;д
Bourjois Beаuty’full Volume - спирала за очи, Bourjois Effet 3D Max - гланц за устни.