.
Отговор в тема
Страница 22 от 99 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2471
    Супер фен Аватара на psych0
    POLLINA -марката е Rimmel
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Rimmel.
    мерсиии ,а на каква цена са

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на psych0
    9 лева и някакви стотинки беше..
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Момичета, да ви попитам, пазарувате ли си от втора употреба? Аз напоследък си взех тоооолкова неща.. А от продавалник? Аз съм пристрастена и само разменям, всеки ден по няколко неща

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Всичките ми ризи са от втора употреба, както и горнища и пуловери, и всичко, което се облича отгоре. Никога, обаче никой не вярва, че са от second hand, ама никой.. И аз много се кефя, щото изглеждат скъпи, а пък всъщност всяко е за максимум 3-4 лв.. :Д

Ядосвам се, че ми е малко по-тъмен. Ще си го оставя за лятото, пък дано малко да потъмнея. xD

И едно такова подарък от продавача.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    Пазарувам и от вторите, и от Продавалник. От вторите понякога си намирам чисто нови неща.

Ох, добре, значи не съм единствената Между другото от една жена в продавалник си взех две полички на НМ по 4 лева дантелени и са страшни! Има и още размери жената, аз все я препоръчвам наляво надясно, май и докарвам клиентела Ама наистина са жестоки, когат и като бюстиета да се носят. Иначе аз от продавалник и от втората употреба, като някои неща и от П. и от ВУ са нови, + няколко от обикновенни магазини си накупих тоооооооолкова неща, най-вече за лятото! Оня ден си купих рокличка за 2.90 ;о Ама ме мързи да снимам нещата да ви ги покажа..

^ Снимай дееее!

Супер фен Аватара на girl91
    Тамии ..^^, коя жена хвалиш от Продавалник?

Ох, 'айде, защото обещах, отивам да снимам. Тук ли да ги кача, или по темите (темата, която Джули беше напавила за модните придобивки и темата за втората употреба)?

Гърл, пиши на лично, че май ще се сметне за реклама ако ти пратя линк тук. Който друг иска да ми пише ЛС, а аз ще ги снимам и тях да ги видите.

Започвам да ги качвам... досега ги снимах

Мега фен Аватара на teenems

Много ми харесва.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Би трябвало - по-скъп е.
    Това не е гаранция ;д Аз ползвах Леокрема и изведнъж почна да ми щипе,сърби нз точно какво ;д
    Почнах да си ползвам Флирт,но нещо вече го няма по магазините и сега от Билка съм доволна

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Lactacyd как се ползва? Аз си имах проблеми и вече не налитам на всичко. Дали бих имала проблеми с него?

Да се похваля, че вчера веднъж се напръсках обилно с термалната вода на Avène и носът ми както целият се беше подул от пъпки тази сутрин е в много по-прилично състояние.
    Не е нещо кой знае какво, гинеколожката ми беше казала, че съм имала гъбички, но следователно се оказа бактерия - Ешерихия Коли, имам и остър цистит...за втори път го получавам. Правила съм бъбречни кризи, областта около корема, кръста, всичко ме боли......а имам и силен сърбеж. Просто си ползвам само лактацид-а, защото от другите се обривам и явно ароматите на другите интимни гелове нещо...не са за мен. Разбрах само, че за моя случай е хубаво да използвам интимен гел с млечна киселина

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Lactacyd как се ползва? Аз си имах проблеми и вече не налитам на всичко. Дали бих имала проблеми с него?
    Ами като обикновен интимен гел, подходящ е за ежедневна употреба, но все пак повечето гинеколози препоръчват да има дни, в които да се миеш само с вода. Наистина е много хубав, не съм чувала някой да е получил някаква алергична реакция от него.. Сега съм с билка-та, защото много ме кефи как мирише, доволна съм и от нея, но може би защото в момента нямам никакви проблеми, преди като имах повече течение, само с лактацид-а се чувствах по-добре.

http://gb.oriflame.com/catalog-image...al/20620_1.png мисля,че беше тоя де ;д
    Mini Perfect червен лак и основа за френски маникюр Флормар

Мега фен Аватара на Зайче..
    ...
    Това първото какво е? За първи път виждам такова и изглежда яко
    аз последно си купих една спирала (тази която си използвам по принцип ;д) мисля, че беше на maybelline
    фон дьо тен от essence и някаква отвратителна очна линия, която от време на време решава, че трябва да се размазва по целия ми клепач
    http://ask.fm/iwwkaa

^ BB кремче в миниатюрна 30 мл опаковка.
    Има 5 вида и все изглеждат много готини, но на мен този ми е 1 тон по-тъмен и ще си го оставя за лятото. xD

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Червило BareMinerals lipstick Black Currant http://coquelicotta.com/?p=6786

Единична сянка на Ланком (разкошно зеленикаво) http://coquelicotta.com/?p=6864

и една торба с подаръци http://coquelicotta.com/?p=6805

anonymous708973
    Guest
    Лентичките на Нивея против черти точки, минидезодорантче на Нивея и спечелих противобръчкова маска, пак тяхна. Маминка ще намаже.

^ Вършат ли работа тези лентички?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Елф имат продукти,които си заслужават - аз много харесвам минералните сенки и печените ружове например.Виждала съм наживо и печените бронзъри,те също са добри.Като си получа и праймъра за сенки,ще го тествам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си