.
Отговор в тема
Страница 30 от 99 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2471
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

не ми харесвааа

Що?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^На мен пък ми харесва. Овлажнява устните и има много приятен аромат. И плюс това е дълготраен.

Град
    Manhattan *
    не ми хидратира устнитее

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

За ББ крема ще ви разочаровам,обаче още не съм го изпробвала,защото времето е топло и не ми се цапа много...Утре ще ви кажа.Предполагам,че става за млада кожа,обаче докато не изпробвам,не заставам зад тези думи
    Брои ли се като козметика: http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphoto...71465427_n.jpg ,последните две(третата я имам отдавна)?
    П.С.:От Кауфланд са,за 2.89 + 18/20 превръзки.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    8 цвята сенки от Лореал Loreal 24h Infallible eye shadow,които са супер успешни и ако трябва да сравнявам със сенки на Ланком,Есте,ИСЛ..не намирам особена разлика.Идеална опция при по-скромен бюджет. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    За ББ крема ще ви разочаровам,обаче още не съм го изпробвала,защото времето е топло и не ми се цапа много...Утре ще ви кажа.Предполагам,че става за млада кожа,обаче докато не изпробвам,не заставам зад тези думи
    Брои ли се като козметика: http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphoto...71465427_n.jpg ,последните две(третата я имам отдавна)?
    Ааа и аз си взех зелената!

Аз, тъй като не си намерих точния цвят от камуфлажния коректор на ArtDeco си взех зелен на Seventeen.

само, че в този цвят
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Ооо и аз трябва да си взема!

А ББ крема не каза колко струва :Д

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението

не ми харесвааа
    Първо имах с малини и боровинки, след това взех този - първият е по-хубав, мирише по-добре. Наистина не хидратира кой знае колко, колкото повече пъти си слагам, толкова повече ми изсушава устните, но не е толкова зле, харесва ми, че стои като гланц на устните.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз си мисля, че нямаш нужда едновременно от молив и сенки за вежди. Доволна ли си от сенките иначе? :Д
    Да, харесват ми като цвят, слива ми се добре, ноо без молив не стоят, поне при мен ;д Затова си взех и молива. Пък и ми трябваше днес спешно и викам ако не ми хареса едното, ще съм с другото Но в комбинация от двете ми харесва най-много.
    Момиче ^^

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Първо имах с малини и боровинки, след това взех този - първият е по-хубав, мирише по-добре. Наистина не хидратира кой знае колко, колкото повече пъти си слагам, толкова повече ми изсушава устните, но не е толкова зле, харесва ми, че стои като гланц на устните.
    може би, но аз мразя гланцове
    не попива в устните ми, за да ги хидратира, а някак си стои на повърхността:Д

аз я карам само с молив на веждите и се научих да го слагам естествено, ама като свърши (адски бързо свършва, ям ли го, какво го правя) мисля да си взема тея сенчици, хем имат шаблони ..
    Поли, вземи си Нежна грижа да ти е мирна главата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    ^Пречат ми ноктите да бъркам в това нещо
    Пък навън ми е малко странно да се разкарвам с клечка за уши
    аз си слагам през половин час
    няма ли го в друга форма :Д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ha Leocrema синичкия балсам ми е любим на мен, толкова хубаво мирише и толкова хубаво хидратира.. ;р

Има го бе :Д не си питала, не съм казала http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20279 гледай кога е на прИмоция :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Здравейте, момичетааааа! Искам да попитам някоя знае ли или е ползвала крем, който заличава/намалява стриите? Препоръчайте ми нещо на достъпна цена. Четох тук за някакъв на Дева, но май не получих достатъчно информация. Все пак, ако някоя може да помогне да пише.

Относно похожденията наскоро си взех имитациите на тези 2 парфюма:
    Предполагам, че сте чували за тази фирма Roxanne, която прави имитации на известни марки парфюми. Аз лично съм много доволна. Особено за J'adore - няколко секунди, след като се напръска се усеща точно същата миризма като оригинала (понеже съм имала и истинския, затова знам).

^Коя точно опаковка на Роксан си си взела? Това голямото сребристото, на което пише Роксан ли? Защото те произвеждат още доста марки и различни количества имитации.. На мен Роксан са ми ужасно спиртени, докато има едни пак техни MOOD което е мини шишенце 18мл мисля за около 3-4лв и си е страшно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Мултифункционална емулсия за лице на Диор https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    - не,че използвам ФДТ,но този е доста лек и ще ми свърши работа по време на ПМС,когато ми се появява една гадна червенина по бузите

- учудващо добра за цената си о.О Бях решила да дам на приятелка да ме гримира,но си бях забравила спиралата та взех първата по-евтина с такава четка.Все още не мога да повярвам,че не ми сплъсти миглите и не изглеждаха като изкуствени

- още не съм го пробвала,но дано не остана разочарована
    Последно редактирано от 3oPuTy : 04-30-2013 на 20:44
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    аз я карам само с молив на веждите и се научих да го слагам естествено, ама като свърши (адски бързо свършва, ям ли го, какво го правя) мисля да си взема тея сенчици, хем имат шаблони ..
    Поли, вземи си Нежна грижа да ти е мирна главата
    Те шаблончетата са 3 и са почти еднакви, не е сигурно дали ще ти пасне на твоите, аз насложих само 1 върху веждите ми да видя дали става, но не съм си правила веждите с тях. Нямам време тия дни за нищо.. Ако ми остане време ще пробвам... Сенките иначе стоят доста естествено, много ги харесах... И вчера, и онзи ден си сложих първо молива за по-сигурно, после сенките.. И ще пробвам тези дни само със сенки да видя как е.
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си