.
Отговор в тема
Страница 31 от 99 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2471
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*

уникален е <3
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от magity Виж мнението
    Здравейте, момичетааааа! Искам да попитам някоя знае ли или е ползвала крем, който заличава/намалява стриите? Препоръчайте ми нещо на достъпна цена. Четох тук за някакъв на Дева, но май не получих достатъчно информация. Все пак, ако някоя може да помогне да пише.
    И мен това ме интересува.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    Действа ли?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Действа ли?
    Тази за пръв път ще я ползвам. Предната ми е пак на Pearl Drops - Tea & Coffee и съм доволна. Ще я видим и тази, но и зъбите не са ми особено жълти,че да забележа някаква голяма разлика.

Така,да ви информирам набързо за BB крема,когото взех от ДМ.
    Подходящ е за лятото,според мен и за млада кожа,с тук-там някоя пъпка Лекичък,мекичък,седи добре,харесва ми. Препоръчвам го.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

И изкуствени мигли на S-he, но не намирам снимка

Супер фен Аватара на girl91

Супер фен Аватара на fizzyg

^ Хубава ли е? Моята свършва и трябва да си купя нова, но повечето ми миришат много изкуствено и неприятно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на fizzyg
    За 2ри път си я купувам и съм доволна. Не съм използвала на други марки не но мога да сравня. Аромата в началото беше силен,не че сега не е,но свикнах. Кожата ми е чувствителна и водата не ми прави никакви проблеми

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Така,да ви информирам набързо за BB крема,когото взех от ДМ.
    Подходящ е за лятото,според мен и за млада кожа,с тук-там някоя пъпка Лекичък,мекичък,седи добре,харесва ми. Препоръчвам го.
    Колко струваа? ;д

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Голям фен Аватара на dami666
    Аз това лято съм в много ванилово насторение. Взех си балсам за устни с кола и ванилия последно,след малко отивам до Yves Rocher да пробвам ваниловата тоалетна вода..освен,че мирише яко,помагало и за концентрацията..пък моята както хич я няма.
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от dami666 Виж мнението
    Аз това лято съм в много ванилово насторение. Взех си балсам за устни с кола и ванилия последно,след малко отивам до Yves Rocher да пробвам ваниловата тоалетна вода..освен,че мирише яко,помагало и за концентрацията..пък моята както хич я няма.
    вземи си обикновени чаени свещи и масло за свещи с аромат на ванилия (има го по магазините за левче, около левче) точно ванилията мирише уникално яко Капеш масло в свещта и палиш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88

И аз си взех такива превръзки...със зелената кутийка. Не ca кой знае какви козметични похождения, но... :Д

И аз си ги взех. Розовата кутийка.

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Преди известно време и аз си бях взела такава кутийка,беше подарък към 2 пакета Либрес,по памет.Обаче много бързо се прецака(разхлаби се) отварянето-затварянето и въпреки,че все още си пазя кутийката,често се отваря.

Няма как да не споделя за тази нощна,хидратираща маска на Клиник http://coquelicotta.com/?p=7712
    Последно редактирано от Missky : 05-02-2013 на 13:56

Много съм доволна! Взех го за 7лв,а този, който е 200ml беше на 7,40лв

Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)
    Аз ги ползвам от няколко години и съм доволна. Този на Диор ми е 100 мл, а другия 50 мл. За първи път си вземам 100 мл. и това е защото много бързо ги изхабявам парфюмите, каквито и да са. А цената беше 7-8 лв.
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^Коя точно опаковка на Роксан си си взела? Това голямото сребристото, на което пише Роксан ли? Защото те произвеждат още доста марки и различни количества имитации.. На мен Роксан са ми ужасно спиртени, докато има едни пак техни MOOD което е мини шишенце 18мл мисля за около 3-4лв и си е страшно.

Голям фен Аватара на dami666
    вземи си обикновени чаени свещи и масло за свещи с аромат на ванилия (има го по магазините за левче, около левче) точно ванилията мирише уникално яко Капеш масло в свещта и палиш.
    Мерсии,ще пробвам. Много обичам да си паля свещи,успокоява ме. Оказа се,че тоалетната вода на Yves Rocher с ванилия мирише ужаааааасно и почти никаква ванилия не се усеща Купих си 2 балсама за устни от ДМ- захарна целувка и портокал. Пробвала съм и по-добри..
    Believe in yourself.

и аз обожавам ароматни свещи, пръчки, масла, течности, всичко :Д само че преди си вземах ароматизирани свещи, които бяха доста по-скъпи, а сега си вземам така както ти казах - обикновени чаени по 20 стотинки и масло за 80ст - 1лв , което стига за доста повече свещи и мирише наистина по-силно от готовите ароматни свещи.. тях ги усещам само ако си навра носа в тях като не са запалени :Д
    тея на ив рош и аз съм ги гледала и много съм им се чудила ... на какво мирише?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

и аз обожавам ароматни свещи, пръчки, масла, течности, всичко :Д само че преди си вземах ароматизирани свещи, които бяха доста по-скъпи, а сега си вземам така както ти казах - обикновени чаени по 20 стотинки и масло за 80ст - 1лв , което стига за доста повече свещи и мирише наистина по-силно от готовите ароматни свещи.. тях ги усещам само ако си навра носа в тях като не са запалени :Д
    тея на ив рош и аз съм ги гледала и много съм им се чудила ... на какво мирише?

Ооо, искам и аз такова масло. От къде се купува?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си