.
Отговор в тема
Страница 35 от 99 ПървиПърви ... 253132333435363738394585 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2471
    anonymous708973
    Guest
    Няма никакъв шанс да се е насъбрал шампоан :д
    Мажи го една седмица с хидратиращ крем, ако не се оправи, отивай на дерматолог.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    btw точно си мислех, че тоя Икаров хич не прави хубаво и не бива да се слагат масла в пластмасови опаковки..
    аа как ще ти помогне бадемовото масло за изравняване на тена и почерняване?
    Защо маслото да не трябва да е в пластмасова опаковка?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма никакъв шанс да се е насъбрал шампоан :д
    Мажи го една седмица с хидратиращ крем, ако не се оправи, отивай на дерматолог.
    ходих на дерматолог за носа и ми изписа bioderma h2o sensibio и някакъв крем за 40 лева който реших че няма да си купя
    трябва ми нещо по- евтинко

Кити, това вече ми звучи като себорея, което не е хич хубаво. Или ти е твърде суха кожата.
    Пантерке, отлагали се някакви частици от пластмасата в мазнини, не мога да ти го обясня точно химично, но това е причината зехтинът да се продава в стъклени бутилки и също в някои държави олиото в пластмасови да е забранено. Като няма да го пиеш предполагам не е толкова проблем, де.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Кити, това вече ми звучи като себорея, което не е хич хубаво. Или ти е твърде суха кожата.
    Пантерке, отлагали се някакви частици от пластмасата в мазнини, не мога да ти го обясня точно химично, но това е причината зехтинът да се продава в стъклени бутилки и също в някои държави олиото в пластмасови да е забранено. Като няма да го пиеш предполагам не е толкова проблем, де.
    с мазна кожа съм

Дерматологът какво ти каза освен че ти изписа това?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Дерматологът какво ти каза освен че ти изписа това?
    ми нищо не казва те нашите лекари са супер смотани
    погледна ми носа през една лупа и ми изписа тея неща

Ми купи си тея неща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ми купи си тея неща.
    купих си едното
    т.е водата на биодерма но трудно ще се навия да си купя крема за 40 лева
    и тя ми каза ако ти помогне ползвай само това и аз всеки месец да давам по 60 лева само за вода и крем и отделно по 5454754745 за другите козметични продукти ахах
    просто исках ако някой е имал този проблем с беленето на носа и е ползвал някакво мазило което му е помогнало да каже ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    С пластмасови бутилки течността вътре се променя, защото въздуха има достъп до бутилката. Извадено от етикета на лимоновия ми сок.

От днес 2 кола маски на перфект - натурална и с шоколад, 1 течна на джанкар и лак колорама 86.

Защо са ти 5 кола-маски? :Д Това за олиото го знам от госпожа Кирова, ти ще ме разбереш :Д предавала ли ти е някога? Тя си предава още, нали?
    Кити, това ако е себорея , тя е хронична и не се лекува, само се облекчава. Моят нос примерно се бели само, но защото кожата ми е много суха и когато го намажа с нещо, минава. Но не ми се бели друго..
    бтв Обели ми се гърба вече
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    3 ;d
    кирова отдавна не предава, това го пише на опаковката от лимоновия ми сок ;д

да бе разбрах за лимоновия сок :Д ама как няма да предава кой ще ги учи сега .. ;/ те другите не стават :Д
    п.с. забравих, че не сме в спамо-чата
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-08-2013 на 16:35
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Лосион за тяло с аромат на ананас и кокос на Балеа, крем за ръце с аромат на горски плодове на Балеа, душ гел с аромат на диня на Ейвън, тоник за почистване на лице на Ейвън

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кити, сподели какъв е този крем, за да ти препоръчаме евентуален заместител... Аз съм със суха кожа и редовно ми се белеше някоя част от лицето(я нос, я чело, я брадичка), но от няколко месеца ползвам едно кремче на Др. Тайс(изписа ми го лекар, имах обрив на лицето) и не съм имала никакви проблеми от типа на дехидратация и тн. Но щом казваш, че си с мазна кожа, не съм съвсем сигурна дали ще ти се отрази добре...
    Ползваш ли крем за лице принципно? Какъв?
    Everything changes, but beauty remains ...

На мен през зимата също ми се белеше точно носа, особено след като си измия лицето с почистващ лосион. Оправих се със съвсем обикновен крем на Biofresh за 1.80. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

И на мен ми се бели носа отдолу между ноздрите. Мазах го с крем Здраве, започна да минава, но не напълно, от няколко дни не съм се мазала, пробвай с него. На мен никаде другаде не ми се бели лицето, кожата ми е мазна, като бузите са по-сухи, но не е чак смесена.. Хаяши, тоя скраб и кремче такова толкова отдавна ги искааам <333 Откакто продавачката видя, че ги гледам и дойде да ми го отвори да го подуша :ДД

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Уникална за мен палитра на Tarte,от лятната колекция.Пробвах максимално да пробвам цветовете върху лицето си.За който се интересува,тук е целият материал http://coquelicotta.com/?p=7820

http://store.picbg.net/pubpic/20/1D/...2d8bd2201d.jpg
    днес татко ми ги донесе,но тъй като не се гримирам много много си нямам никаква идея,коя за кво е,някой може ли да ме просветли

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Кити, сподели какъв е този крем, за да ти препоръчаме евентуален заместител... Аз съм със суха кожа и редовно ми се белеше някоя част от лицето(я нос, я чело, я брадичка), но от няколко месеца ползвам едно кремче на Др. Тайс(изписа ми го лекар, имах обрив на лицето) и не съм имала никакви проблеми от типа на дехидратация и тн. Но щом казваш, че си с мазна кожа, не съм съвсем сигурна дали ще ти се отрази добре...
    Ползваш ли крем за лице принципно? Какъв?
    Крема който ми изписа лекарката не го знам какъв е.. майка ми ми каза че струвал 40 лева и не го е купила и аз казах че е направила добре
    а иначе използвах хидратиращ крем на ейвън с праскова и памук (май така беше) обаче след като отидох на дерматолог се наплаших и спрях да го използвам
    една приятелка ми препоръча http://static1.framar.bg/product/1-K...creme-tube.jpg
    евтинко е (23 лева) и каза че и е помогнало та мисля да пробвам с него дано се оправи..

аа иначе имам още един въпрос
    само на мен ли гланца ми за устни винаги става бял
    т.е когато си сложа гланц и след няколко минути от вътрешната страна на устните започва да става едно бяло гадно

Голям фен Аватара на Deni_028
    http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?q=infinitiz
    И едно кремче пак на Avon.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Крема който ми изписа лекарката не го знам какъв е.. майка ми ми каза че струвал 40 лева и не го е купила и аз казах че е направила добре
    а иначе използвах хидратиращ крем на ейвън с праскова и памук (май така беше) обаче след като отидох на дерматолог се наплаших и спрях да го използвам
    една приятелка ми препоръча http://static1.framar.bg/product/1-K...creme-tube.jpg
    евтинко е (23 лева) и каза че и е помогнало та мисля да пробвам с него дано се оправи..

аа иначе имам още един въпрос
    само на мен ли гланца ми за устни винаги става бял
    т.е когато си сложа гланц и след няколко минути от вътрешната страна на устните започва да става едно бяло гадно
    Не използвай кремове за лице на Ейвън, като дистрибутор ти казвам Аз не използвам , защото не съм доволна от кремовете им за лице-от почти всичко друго съм много доволна,но специално от кремовете и др. неща за лице-НЕ!

Предните два поста един след друг са прекрасни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Deni_028
    ^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми