- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Няма никакъв шанс да се е насъбрал шампоан :д
Мажи го една седмица с хидратиращ крем, ако не се оправи, отивай на дерматолог.
Кити, това вече ми звучи като себорея, което не е хич хубаво. Или ти е твърде суха кожата.
Пантерке, отлагали се някакви частици от пластмасата в мазнини, не мога да ти го обясня точно химично, но това е причината зехтинът да се продава в стъклени бутилки и също в някои държави олиото в пластмасови да е забранено. Като няма да го пиеш предполагам не е толкова проблем, де.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дерматологът какво ти каза освен че ти изписа това?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми купи си тея неща.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
купих си едното
т.е водата на биодерма но трудно ще се навия да си купя крема за 40 лева
и тя ми каза ако ти помогне ползвай само това и аз всеки месец да давам по 60 лева само за вода и крем и отделно по 5454754745 за другите козметични продукти ахах
просто исках ако някой е имал този проблем с беленето на носа и е ползвал някакво мазило което му е помогнало да каже ;д
Защо са ти 5 кола-маски? :Д Това за олиото го знам от госпожа Кирова, ти ще ме разбереш :Д предавала ли ти е някога? Тя си предава още, нали?
Кити, това ако е себорея , тя е хронична и не се лекува, само се облекчава.Моят нос примерно се бели само, но защото кожата ми е много суха и когато го намажа с нещо, минава. Но не ми се бели друго..
бтв Обели ми се гърба вече![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
3 ;d
кирова отдавна не предава, това го пише на опаковката от лимоновия ми сок ;д
да бе разбрах за лимоновия сок :Д ама как няма да предавакой ще ги учи сега .. ;/ те другите не стават :Д
п.с. забравих, че не сме в спамо-чата![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-08-2013 на 16:35
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лосион за тяло с аромат на ананас и кокос на Балеа, крем за ръце с аромат на горски плодове на Балеа, душ гел с аромат на диня на Ейвън, тоник за почистване на лице на Ейвън
Кити, сподели какъв е този крем, за да ти препоръчаме евентуален заместител... Аз съм със суха кожа и редовно ми се белеше някоя част от лицето(я нос, я чело, я брадичка), но от няколко месеца ползвам едно кремче на Др. Тайс(изписа ми го лекар, имах обрив на лицето) и не съм имала никакви проблеми от типа на дехидратация и тн. Но щом казваш, че си с мазна кожа, не съм съвсем сигурна дали ще ти се отрази добре...
Ползваш ли крем за лице принципно? Какъв?
Everything changes, but beauty remains ...
На мен през зимата също ми се белеше точно носа, особено след като си измия лицето с почистващ лосион. Оправих се със съвсем обикновен крем на Biofresh за 1.80. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И на мен ми се бели носа отдолу между ноздрите. Мазах го с крем Здраве, започна да минава, но не напълно, от няколко дни не съм се мазала, пробвай с него. На мен никаде другаде не ми се бели лицето, кожата ми е мазна, като бузите са по-сухи, но не е чак смесена.. Хаяши, тоя скраб и кремче такова толкова отдавна ги искааам <333 Откакто продавачката видя, че ги гледам и дойде да ми го отвори да го подуша :ДД
Уникална за мен палитра на Tarte,от лятната колекция.Пробвах максимално да пробвам цветовете върху лицето си.За който се интересува,тук е целият материал http://coquelicotta.com/?p=7820
http://store.picbg.net/pubpic/20/1D/...2d8bd2201d.jpg
днес татко ми ги донесе,но тъй като не се гримирам много много си нямам никаква идея,коя за кво е,някой може ли да ме просветли![]()
Крема който ми изписа лекарката не го знам какъв е.. майка ми ми каза че струвал 40 лева и не го е купила и аз казах че е направила добре
а иначе използвах хидратиращ крем на ейвън с праскова и памук (май така беше) обаче след като отидох на дерматолог се наплаших и спрях да го използвам
една приятелка ми препоръча http://static1.framar.bg/product/1-K...creme-tube.jpg
евтинко е (23 лева) и каза че и е помогнало та мисля да пробвам с него дано се оправи..
аа иначе имам още един въпрос
само на мен ли гланца ми за устни винаги става бял
т.е когато си сложа гланц и след няколко минути от вътрешната страна на устните започва да става едно бяло гадно![]()
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?q=infinitiz
И едно кремче пак на Avon.![]()
Предните два поста един след друг са прекрасни.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more