- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
тогава не слагай гланцове, а си вземи хубав балсами ги ексфолиирай, аз го правя с четката за зъби и пак става :Д може и да си направиш специален ексфолиант за устни, има рецепти в интернет
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
това с четката ми разранява устните въпреки че съм много внимагенлна и сякаш стават още по- напукани след това
намерих си една рецептичка със сода и мед ии в момента си чувствам устните много гладкино за това бялото ме съмнява да помогне
а е ужасно защото каквото и да сложа балсам/гланц/червило все става бяло от вътрешната страна а имам нужда да използвам балсам защото иначе се напукват много
и на приятелките ми им е писнало през пет минути да ги питам "бяло ли е"
иначе днеска хубаво ви поразпитах
благодаря ви ;3
Аз не бих си сложила сода на устните.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лосион за тяло с мед и мляко http://coquelicotta.com/?p=7990
^ За лице е, в жълтеникава тубичка на Solutions, пише хидратиращ крем с тонизиращ ефект.![]()
спирала за очи L'Oréal False Lash Wings - страхотна е. Лосион за тяло на Nivea и този парфюм http://www.ivis.bg/burberry-summer-2...%BB-p9008.html много свеж и летен аромат.
Цялата серия на Виши за грижа за кожата.
![]()
![]()
![]()
от серията Solutions съм ползвала само измиващ гел и много ми изсуши кожата на лицето,но една приятелка най-редовно си поръчва такива кремчета от мен и е много доволна,явно при всеки е различно. Сега използвам това http://www.google.bg/search?q=%D0%B8...91%3B585%3B436 само измиващия гел и съм много доволна-въобще не изсушава и много хубаво почиства!
http://www.google.bg/search?q=%D0%BA...ml%3B321%3B509 това ми е от днес
Последно редактирано от sweet__potion : 05-10-2013 на 10:41
Но по-различна е опаковката.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, това звучи приятно .. ама сода определено не бих :Д
ето и от мен
розовото
Имам въпрос към вас. Какъв слънцезащитен продукт ползвахте предното лято - имам предвид не крем за лице, а продукт за плажа? Каква марка и какъв фактор? Доволни ли сте? Сега какво ползвате, ако сте открили сезона?
п.с. ledenakrasota тея бътъри са им много добри :Д само захарния ексфолиант не можах да го оценя нещо..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тва лудото пак изкупило половината каталог
тази маска винаги съм се чудила хубава ли ее?
Аз си полсвам нивеа всяка година спрей 10ти фатор. Първите пъти малко по-силен(аз вече ти казах,ама карай)
И от каротен съм доволна. Взимам си тяното олио за по-бързо почерняване като натрупам малко тен
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз миналото лято ползвах нивеа 20-ти фактор и се обелик 2 пъти. Сега съм си взела на Балеа 30-ти и за лице Уриаж, от който съм много доволна.
Как ходите на плаж с тези фактори бе 30,50 :О за лицето ок, ама тялото..
упс, не го бях предвидала като вариант:Д
това е кофти много![]()
Аз 30-ти фактор го използвам ежедневно, без да ходя на плаж. Както споменахте по-горе, има хора, които сме със слънчева алергия. Вече за плаж или море съм задължително с 50 и пак ставам като циганче.
ако искаш да знайш, тоя път почти нищо не съм си поръчала! :Д зачеркнах почти всичко от списъка :Д
Моето любимо плажно олио свършва и Орифлейм е решил да си прави гавра с мен и да пусне тотално нова серия това лято, в която то не присъства.Та си избирам ново... сякаш не искам хиляда фактора .. :Д 6 или 10 или МАААААКСИМУМ 15 .. ако си взема едно 15ка и едно без СПФ за почерняване .. ще си пречат ли взаимно?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more