.
Отговор в тема
Страница 51 от 99 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2471

Hybrid View

Аз съм намислила да си вземам от работата едни маски, на БАН са, едни невзрачни червени пликчета по 20-30 мл, за лице и тяло е, ако я мажеш само на лицето стига за около 4 пъти , ние я продаваме на 3лв, имаме 5 вида в зависимост типа кожа, иначе май има още някой и друг вид. Имам голяма надежда за тая маска. Натурални са, нямат консерванти, оцветители, парабени и други шитни и ги правят учени
    иначе от мен :

любимото червило на нашата къща. Майка ми си купува розовото за 4-5ти път, аз имам кафявото и сега си поръчах бежовото, адски доволна съм. Вероятно не съм ползвала великото на Кейт Мос все още, но това много ми харесва, за "напомпване" е и има видим ефект на моите доста тънки устни.

подаръка към поръчката ми, ексфолиант за тяло с глина, харесва ми : ))
    иииииииии ТАТАТАТАМММММ

не се въздържах сега се къпах и след мъничко отивам да го слагам и косата ми да става прекраснеста
    Препоръчайте ми крем за лице за нормална към суха кожа, хубав, но не да струва чак майка си и баща си все пак :Д искам ефект на по-загладена кожа ако мога да се изразя така.
    П.С. само с едно ползване ми възстанови косата , няма го неприятния звук "скъс-скъс" от като ми свърши маслото : ))))) уникален продукт! Ако взема масло от ленено семе и пробвам да го смеся с био аргановото дали ще се получи нещо като Nashi? :ДДДД така и така съм дала 40лв за био арганово масло, което в момента не ми върши никаква работа :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-18-2013 на 15:13
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    иииииииии ТАТАТАТАМММММ

не се въздържах сега се къпах и след мъничко отивам да го слагам и косата ми да става прекраснеста
    Препоръчайте ми крем за лице за нормална към суха кожа, хубав, но не да струва чак майка си и баща си все пак :Д искам ефект на по-загладена кожа ако мога да се изразя така.
    П.С. само с едно ползване ми възстанови косата , няма го неприятния звук "скъс-скъс" от като ми свърши маслото : ))))) уникален продукт! Ако взема масло от ленено семе и пробвам да го смеся с био аргановото дали ще се получи нещо като Nashi? :ДДДД така и така съм дала 40лв за био арганово масло, което в момента не ми върши никаква работа :Д
    eee не

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на fizzyg
    иииииииии ТАТАТАТАМММММ

Био аргановото за ноктите и лицето (като околоочен,но по малко!),това на Наши за косата. А и нали преди слагаше от Наши на ноктите,сега няма да го хабиш за тях Защото ще замине набързо пак Иии е решено,следващия път взимам Наши!

Супер фен Аватара на girl91

Супер фен Аватара на musS
    ^ ооо имам го крема ;дд не ти ли мирише на бисквитена торта? много вкусно мирише

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    ^ ооо имам го крема ;дд не ти ли мирише на бисквитена торта? много вкусно мирише
    Взех си го не защото имам нужда от крем за ръца, а защото го видях на промоция, а пък съм чела добри отзиви за него във форуми и блогове. Но нещо не съм очарована от аромата, мислех си, че ще е по сладък и по-дълго време ще се задържи.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ооо и аз много го обичам това червило на Орифлейм - за мен е идеалното нюд червило!
    Ама го пускат много рядко,затова последния път като го видях си взех още едно за всеки случай

Маската за лице на Balea много ми хареса! Има един стягащ ефект. Много мекичко ми направи лицето и ми успокои зачервяванията. И мирише точно на мед и мляко. <3
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

^По колко парички бяха тези маски? Не съм ги заглеждала въобще, но щом ги хвалите и имат готини аромати мога да си взема някоя да пробвам.

Голям фен Аватара на joannalof
    Тази ми е любимата <3 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/7...d-cleaning.jpg
    Струват май 1,20лв. Всеки път гледам да си вземам различни - полезни са,практични и евтини :Д Пише,че една опаковка е за 2 нанасяния,аз я ползвам 3-4.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Тази ми е любимата <3 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/7...d-cleaning.jpg
    Струват май 1,20лв. Всеки път гледам да си вземам различни - полезни са,практични и евтини :Д Пише,че една опаковка е за 2 нанасяния,аз я ползвам 3-4.
    И аз тази съм я ползвала, супер икономична е и е уникална, а тази която си купих сега и се отлепя е супер яка. Много са им хубави и двете. Определено ще пробвам и останалите )

Повече от фен Аватара на Hristova

L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Hayashi-определено ще си я взема тогава,но след като използвам маските от ПритиБокс с кал и краставица..изглеждат добри.
    http://www.prikachi.com/images/864/6237864r.jpg
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Maybelline 162 feel pink

(Доста по-светло и розово е в сравнение със снимката)

Bourjois Rouge Edition 04
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Навих се, това е най-уникалното нещо, до което косата ми се е докосвала.
    fizzyg околоочен имам, като свърши почвам с кокосовото, био аргановото мисля да взема малко масло от ленено семе и да пробвам да смеся малки количества - home made Nashi Argan лененото изсушавало и явно заради него не ми е омазнявало толкова косата.. в Наши има арганово масло и масло от ленено семе, само някой да ми каже рецептата и съм аз! :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Навих се, това е най-уникалното нещо, до което косата ми се е докосвала.
    fizzyg околоочен имам, като свърши почвам с кокосовото, био аргановото мисля да взема малко масло от ленено семе и да пробвам да смеся малки количества - home made Nashi Argan лененото изсушавало и явно заради него не ми е омазнявало толкова косата.. в Наши има арганово масло и масло от ленено семе, само някой да ми каже рецептата и съм аз! :Д
    Сподели после дали се е получило сходно до Хоум мейд Наши

ross,мисля,че някой био шампоан ще ти успокои скалпа. Освен да пробваш,друго не мога да ти предложа

Град
    Manhattan *
    ^ кажиии ми бързо какъв околоочен ползвааш и доволна ли си и кач пара

Ми не знам дали съм доволна просто го ползвам и не усещам по никакъв начин да ми предизвиква дразнене, щипене, алгергии, парене. На Орифлейм е, не е някакъв от 50лв :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    на мен точно ми трябва нещо леко хидартиращо, колкото да не приличам на зомби:Д
    Кой е твояя

Най-новото е това http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300 Моля да споделите ефикасен шампоан за коса с успокояващо действие и против сух пърхот. От последната боя направо ми изгоря скалпа, сърби и се бели. Вече почти седмица съм така, използвам шампоана на Биодерма, но не помага.

благодаря, пак ще се ходи до аптеката. Дано ми препоръчат нещо подходящо, пробвах и с бадемово масло - не помага.

това е моето
    fizzyg откъде да си намеря масло от ленено семе? трябва ми малко, защото в съдържанието на Наши-то е писано след аргановото, явно е по-малко от него :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от ross Виж мнението
    благодаря, пак ще се ходи до аптеката. Дано ми препоръчат нещо подходящо, пробвах и с бадемово масло - не помага.
    В аптеката няма да намериш био. За тях погледни в shopthebest.eu и в zoya.bg,или в близък био магазин Кокосово масло също може да помогне.Справка описанието: http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...%BD%D0%BE.2078
    Но ако се решиш за кокосово,не взимай това,защото не излиза изгодно.Разгледай други предложения за био кокосово масло
    fizzyg откъде да си намеря масло от ленено семе? трябва ми малко, защото в съдържанието на Наши-то е писано след аргановото, явно е по-малко от него :Д
    Тук мярнах http://greenlife-bg.com/bio-butters-...nseed-oil.html ,ама е 250мл :Д В Балев Био маркет виж също,ако не ти се поръчва. А сега се сетих,че съм виждала и в големите вериги хранителни магазини,но може и да бъркам.
    Последно редактирано от fizzyg : 06-19-2013 на 14:34

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Масло и маска на Макадамия.

Danke schon ^_^
    че то евтинийка, бе?! :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am