- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Аз съм намислила да си вземам от работата едни маски, на БАН са, едни невзрачни червени пликчета по 20-30 мл, за лице и тяло е, ако я мажеш само на лицето стига за около 4 пъти , ние я продаваме на 3лв, имаме 5 вида в зависимост типа кожа, иначе май има още някой и друг вид. Имам голяма надежда за тая маска.Натурални са, нямат консерванти, оцветители, парабени и други шитни и ги правят учени
:Д
иначе от мен :
любимото червило на нашата къща. Майка ми си купува розовото за 4-5ти път, аз имам кафявото и сега си поръчах бежовото, адски доволна съм. Вероятно не съм ползвала великото на Кейт Мос все още, но това много ми харесва, за "напомпване" е и има видим ефект на моите доста тънки устни.
подаръка към поръчката ми, ексфолиант за тяло с глина, харесва ми : ))
иииииииии ТАТАТАТАМММММ
не се въздържахсега се къпах и след мъничко отивам да го слагам и косата ми да става прекраснеста
Препоръчайте ми крем за лице за нормална към суха кожа, хубав, но не да струва чак майка си и баща си все пак :Д искам ефект на по-загладена кожа ако мога да се изразя така.
П.С. само с едно ползване ми възстанови косата , няма го неприятния звук "скъс-скъс" от като ми свърши маслото : ))))) уникален продукт! Ако взема масло от ленено семе и пробвам да го смеся с био аргановото дали ще се получи нещо като Nashi? :ДДДД така и така съм дала 40лв за био арганово масло, което в момента не ми върши никаква работа :Д
Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-18-2013 на 15:13
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ ооо имам го крема ;дд не ти ли мирише на бисквитена торта? много вкусно мирише![]()
Ооо и аз много го обичам това червило на Орифлейм - за мен е идеалното нюд червило!
Ама го пускат много рядко,затова последния път като го видях си взех още едно за всеки случай![]()
Маската за лице на Balea много ми хареса! Има един стягащ ефект. Много мекичко ми направи лицето и ми успокои зачервяванията. И мирише точно на мед и мляко. <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^По колко парички бяха тези маски? Не съм ги заглеждала въобще, но щом ги хвалите и имат готини аромати мога да си взема някоя да пробвам.
Тази ми е любимата <3 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/7...d-cleaning.jpg
Струват май 1,20лв. Всеки път гледам да си вземам различни - полезни са,практични и евтини :Д Пише,че една опаковка е за 2 нанасяния,аз я ползвам 3-4.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Hayashi-определено ще си я взема тогава,но след като използвам маските от ПритиБокс с кал и краставица..изглеждат добри.
http://www.prikachi.com/images/864/6237864r.jpg
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Maybelline 162 feel pink
(Доста по-светло и розово е в сравнение със снимката)
Bourjois Rouge Edition 04
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Навих се, това е най-уникалното нещо, до което косата ми се е докосвала.
fizzyg околоочен имам, като свърши почвам с кокосовото, био аргановото мисля да взема малко масло от ленено семе и да пробвам да смеся малки количества - home made Nashi Arganлененото изсушавало и явно заради него не ми е омазнявало толкова косата.. в Наши има арганово масло и масло от ленено семе, само някой да ми каже рецептата и съм аз! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ кажиии ми бързо какъв околоочен ползвааш и доволна ли си и кач пара![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ми не знам дали съм доволнапросто го ползвам и не усещам по никакъв начин да ми предизвиква дразнене, щипене, алгергии, парене. На Орифлейм е, не е някакъв от 50лв :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
на мен точно ми трябва нещо леко хидартиращо, колкото да не приличам на зомби:Д
Кой е твояя
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Най-новото е това http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300 Моля да споделите ефикасен шампоан за коса с успокояващо действие и против сух пърхот. От последната боя направо ми изгоря скалпа, сърби и се бели. Вече почти седмица съм така, използвам шампоана на Биодерма, но не помага.
благодаря, пак ще се ходи до аптеката. Дано ми препоръчат нещо подходящо, пробвах и с бадемово масло - не помага.
това е моето
fizzyg откъде да си намеря масло от ленено семе?трябва ми малко, защото в съдържанието на Наши-то е писано след аргановото, явно е по-малко от него :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В аптеката няма да намериш био. За тях погледни в shopthebest.eu и в zoya.bg,или в близък био магазинКокосово масло също може да помогне.Справка описанието: http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...%BD%D0%BE.2078
Но ако се решиш за кокосово,не взимай това,защото не излиза изгодно.Разгледай други предложения за био кокосово масло
Тук мярнах http://greenlife-bg.com/bio-butters-...nseed-oil.html ,ама е 250мл :Д В Балев Био маркет виж също,ако не ти се поръчва. А сега се сетих,че съм виждала и в големите вериги хранителни магазини,но може и да бъркам.
Последно редактирано от fizzyg : 06-19-2013 на 14:34
Danke schon ^_^
че то евтинийка, бе?! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more