- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Честно казано, не розовее въобще![]()
Да не е спам: http://2.bp.blogspot.com/-unj-4LMxza...0/IMG_7476.JPG
Много хубав цвят, жалко че не е особено трайно.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Един комплект на Yves Rocher от душ гел, дезодорант ролон и тоалетна вода.
И чакам този шампоан - http://bg.strawberrynet.com/haircare...162284/#DETAIL
Не, в Лили, Елитис имат специално щандче. Около 13лв за 50 мл , BB-то е в два цвята - бежов и розовеникав, а CC-то е бял с леко зеленикав отенък. Разликата между двата продукта е, че ББ има цвят, а СС има SPF фактор![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^http://ask.fm/AngelOfRevenge/answer/42952297651 dd=disapointeddreamer
Зайка е много готино момиче, радва ме самото и поведение.
Докато тая 2рата е е*аси к*рвата честно. Е*е се с разни с по 10 години по-големи от нея, по разни паркове, гледа все на някой нещо на криво да каже, колкото да се заяде, завистливо същество, което явно е лишено от собствени социални контакти.
Първо на първо, никога не съм правила секс с мъж 10 години по-голям от мен. Второ, дори и да го бях направила, не виждам как човек с половинка 7 години по-голям от нея, има правото да ме съди.
Колкото до растите - никога не съм ги навирала в ничие лице. Направих си ги, защото ги харесвах. По същия начин по който ти се изруси. Не страдам от липса на мъжко внимание, даже напротив.
Всичките неща, които каза за мен са грешни. За сметка на това ти си ужасно тесногърден и ограничен, глупав индивид.
За липсата на социални контакти няма да коментирам, защото се смях доста като го прочетох.
Реших да ти го изнася. И тук, защото ЛС кутията ти е пълна, пък и да види форума колко си зле.
Лека от мен.
Аз защо не виждам къде ги е нацъфкала тия?
Изобщо... откъде тръгна цялата простотия с 10 години по-големия? Спомням си, че една от фейковете го твърдеше като удавена... но като цяло подобни "клюки" тръгват от Сиско, доколкото знам.
Абе. Нямам думи.
Eдит: видях го.
За визия ще си говорим. Една камара хора ти казват колко си сладка и кво ти е готино излъчването, на нея същата камара хора й повтарят, че косата й е отвратителна, че е бледа като смъртта етц (аз я защитавах), та не знам кой трябва да има комплекси. Мани за външния вид, очевидната неспособност да се мисли е още по-фрапантна.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-15-2013 на 17:03
^И аз си взех това кремче преди няколко дена. Не е лошо. Много свежо мирише.
От днес маска за коса на Linea Bio Арган и маслина (не намирам снимка на точно тази маска) и гребенче за тупиране.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Все ми е тая, вече. Поне да можеше да говори, пък тя все едно и също повтаря - всеки, който не я харесва или пък не е на същото мнение като нея, завижда и е злобен човек. Много хубава логика. По-чудно ми е защо мен нарича курва, когато тя самата е спала поне с два пъти повече хора отколкото мен.
Вярно е, че когато си направих регистрация тук, солих доста хора и бях едно много гадно и тъпо хлапе. И с нея съм се заяждала напразно от скука. :Д Но оттогава пораснах, и вече смея да твърдя, че не съм толкова категорична и отписваща-хората човек.
Както и да е.
^ Тя пък от къде знае с кой си спала, с кой си лежала и с кой си седяла, че да те обижда на курва. Това е много грубо... Да не говорим какво плашило е, сигурно е от най-грозните в тоя форум... Маскирана по рождение за Хелуин![]()
Грозно е така да обсъжадш хората и личният им живот
Явно е мислила че няма да видиш какви ги е писала .
Много долна постъпка от нейна страна .
Постъпката ѝ е доста тъпа и показва, че не е особено интелигентна, но е супер грубо да я съдите така по външния ѝ вид.
И за да не е пълен спам.
http://2.bp.blogspot.com/-e3o0Ri0emr...0/DSC04430.JPG
Мирише много силно на рози, даже ацетонът почти не се усеща. Все едно съм влязла в български козметичен магазин. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За мое учудване е доста добро
![]()
Hayashi, не всеки е красив, ама поне да не се показва така наляво и надясно със самочувствие до небесата и да обижда така едно в пъти по-хубаво и даже умно момиче от нея. Комплексарка е.