- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
http://2.bp.blogspot.com/-KDCdW_GDQH...OVER_Stick.jpg
Чудесен е !! Много приятно изненада останах от ефекта му , имайки впредвид смешната му цена от 4лв.
И био черна къна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
![]()
(не е толкова оранжево, колкото изглежда на снимката..)
Поръчай и няколко опаковки,защото наистина е страхотен. Нямаш си представа как ми се напукват ръцете от октомври до март месец. С крема нямам никакви грижи относно това,ръцете ми не са били толкова меки и гладки!
Джоли,аромата трудно ще ти го опиша,това качество ми куца,but it's UNIQUE!
По темата:![]()
Преди време бях чела това ревю http://maquilab.blogspot.com/2013/02...dy-lotion.html и наскоро се сетих за лосиона и го купих. Мнението ми съвпада напълно с описаното в ревюто!
П.С. Цената беше 3,99 и вероятно просто цената е паднала,защото не мисля,е беше на намаление.
Последно редактирано от fizzyg : 11-23-2013 на 17:39
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И мен ме навихте за тази мицеларна на Mixa.![]()
Доста нашумяха продуктите на Mixa аз се колебая мицералната вода ли да си купя или сс кремът, кое според вас
А... двете?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^^ Доста глупав въпрос
Двете имат различно предназначение, зависи какво ти трябва.
Лосионът за тяло на Балеа и Dove, които сте пуснали по-горе : и двата имам и от двата съм много доволна, защото миришат прекрасно, попиват в кожата и я правят наистина мека, ако ги използват продължително.![]()
Кажи после и ти какво мислиш. ^_^
Единственото, което ме притеснява в тази вода, е че на нея пише на български, сръбски, словенски и тем подобни - няма английски, няма дявол. Значи я правят за Източна Европа, което не ми харесва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вече я пробвах, но от един път нищо не мога да кажа. :Д След време ще кажа, да.Е, мен не ме интересува къде е направена, a само да е хубава.
![]()
Френска марка е .Ето и сайта им. Няма как да няма описание на френски или друг западен език .Едва ли френски производител би сложил описния само на източни езици.
http://www.mixa.fr/
По темата .
![]()
Аз ти казвам. Пише само на словашки, чешки, хърватски и т.н. на самата вода, а отгоре върху това има лепенка с надписи на български и сръбски. Просто ме притеснява, че има разлика между един и същ продукт произведен за различни пазари. Ако си я купя от Франция, вероятно ще е по-добра. Даже ако погледнете, на френските продукти логото е синьо, докато на нашите оранжево. Друга разлика : френските води са 3 - за мазна, суха и чувствителна кожа съответно с цинк, глицерин и пантенол, докато нашата е една, за чувствителна и в нея има витамин Б5, който ако не греша е пантенол и екстракт от рози.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-24-2013 на 19:05
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вярно, че моята е синя. При нас има само изцяло сини. В България все с оранжево лого ли са?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Изглежда точно както strawberry88 я публикува, само че надписите са на английски.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кремчето си е уникално и като миризма и като ефект!
четката ми е някаква много странна, но съм много доволна от резултата
И на Miss Sporty коректора, който е УЖАСЕН! Ще му дам още един шанс, но е много гаден, един такъв сух.