.
Резултати от 1 до 25 от общо 2471

Threaded View

Аз съм намислила да си вземам от работата едни маски, на БАН са, едни невзрачни червени пликчета по 20-30 мл, за лице и тяло е, ако я мажеш само на лицето стига за около 4 пъти , ние я продаваме на 3лв, имаме 5 вида в зависимост типа кожа, иначе май има още някой и друг вид. Имам голяма надежда за тая маска. Натурални са, нямат консерванти, оцветители, парабени и други шитни и ги правят учени
    иначе от мен :

любимото червило на нашата къща. Майка ми си купува розовото за 4-5ти път, аз имам кафявото и сега си поръчах бежовото, адски доволна съм. Вероятно не съм ползвала великото на Кейт Мос все още, но това много ми харесва, за "напомпване" е и има видим ефект на моите доста тънки устни.

подаръка към поръчката ми, ексфолиант за тяло с глина, харесва ми : ))
    иииииииии ТАТАТАТАМММММ

не се въздържах сега се къпах и след мъничко отивам да го слагам и косата ми да става прекраснеста
    Препоръчайте ми крем за лице за нормална към суха кожа, хубав, но не да струва чак майка си и баща си все пак :Д искам ефект на по-загладена кожа ако мога да се изразя така.
    П.С. само с едно ползване ми възстанови косата , няма го неприятния звук "скъс-скъс" от като ми свърши маслото : ))))) уникален продукт! Ако взема масло от ленено семе и пробвам да го смеся с био аргановото дали ще се получи нещо като Nashi? :ДДДД така и така съм дала 40лв за био арганово масло, което в момента не ми върши никаква работа :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-18-2013 на 15:13
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми