.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Имам нещо като черно камъче в пъпа още от малка...:x

Още от бебе имам нещо като черно къмъче в пъпа.....Майка ми казва че това е остатък от пъпната ми връв,но това възможно ли е?....Доста е неприятно да имаш такова нещо в пъпа,ако някой знае какво е и дали може да се махне някак

Недей нищо да си пипаш в пъпа ! Чувала съм че може да се разтвори , а разтвори ли се ти се оплитат червата . Не вярвам да ти пречи толкова много ..

Ами аз затова мислех до отида на лекар да питам все пак какво е това....ама още се чудя..

Голям фен Аватара на N1ksun
    Я го снимай .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Nikol4iii Виж мнението
    Недей нищо да си пипаш в пъпа ! Чувала съм че може да се разтвори , а разтвори ли се ти се оплитат червата . Не вярвам да ти пречи толкова много ..
    о.0

около гръбнака не се ли увиват?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си