- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в зъба след вадене на нерви
Здравейте преди 2 дена ходих на зъболекар и докторката ми каза че трябва да се вадят нерви и ми сложи арсен и днес отивам да ми вадят нервите сложи упойка извади ги запълни там каналите и каза че като мине упойката може да ме наболява малко зъба, искам да попитам дали е нормално да ме боли зъба дори при докосване със пръст, а иначе без да го докосвам почти не ме боли
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Зависи от много неща, но ако минат още един-два дена и продължава да те боли отиди отново при зъболекарката. Даже бих ти препоръчал да смениш зъболекарката защото при вадене на нерви НИКОГА не се слага упойка.
Мн знаеш , бастун...не се слага , ама ще умре от болка
И тя е продължила... Човече, смени зъболекаря преди да те е уморила тази...
SpiritInBlack , сори, ама ти си бастуна. Ваденето на нерв, АКО НЕРВЪТ Е ПРАВИЛНО УМЪРТВЕН, не боли. Точно затова не се слага упойка. Ако те заболи това е индикатор, че нерва не е умъртвен или, че зъба има и някакъв друг проблем. Ето сега на момчето ако не му е умъртвен правилно зъба ще трябва да се отваря наново, да се слага наново отрова, да се чисти всичко, плюс че ще трябва и да плати повторно за една и също нещо.
Последно редактирано от vladyman : 03-06-2013 на 20:43
Боли известно време, но минава. Ако продължава да те боли, отиваш пак.
Schhh! Hear the silence...
Арсена е за да се умъртви нерва, но това не означава че няма да боли, ако си мислите, че е така жестоко се лъжете, боли че може и да се гърчиш на стола, а пък ако ти е горен както беше в моя случай горко и тежко ти...
МОМЧЕ СЪМ !
Човек, умъртвявали са ми седем или осем зъба като тийнейджър, а сега жена ми е зъболекар, така че повярвай ми - имам представа от умъртвяване на зъби. И пак ти казвам, ако нерва е правилно умъртвен няма болка (има само едно слабо боцване накрая). Ако има болка, камо ли пък силна болка, това значи, че нещо не е направено като хората. Естествено, винаги има оправдание, като "зъба има много канали", "няма как нерва да бъде умъртвен напълно" и т.н., но това са оправдания. Ако зъболекарят е добър и си е свършил добре работата по умъртвяването ти НЯМА да изпиташ болка при вадене на нерв. Точка.
И аз имам опит с вадене на нерви и винаги ме е боляло при вадене явно не мога да случа на свястна лекарка, както и да е днес не ме боли зъба![]()
МОМЧЕ СЪМ !
Когато имаш арсен в зъба, докато се умървява нерва, боли доста. Едва след второто лекарство спира да боли.