.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Тема: АВЕ ЕЙ ВЕ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    имам определено разбиране за мъж .. от къде знам - познавам хора,които се доближават до това мое разбиране примерно
    и ся кво

жените ни правят мъже о.0
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    щом казваш
    Не аз, ти сама го каза.Харитов няма топки на слон, за да са ти достатъчно големи.

Мега фен Аватара на RagioL
    Следва един логичен въпрос > > > > > Ти откъде знаеш какъв размер са му топките?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Следва един логичен въпрос > > > > > Ти откъде знаеш какъв размер са му топките?
    топките ми са толкова големи че си имат топки които са по-големи от вашите топки

и при мен не лявата топка е по-голяма а всяка е по-голяма от другата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    и ся кво

жените ни правят мъже о.0
    тц, по скоро жената до теб ( така де,семейство) е като завършек за понятието ''мъж'' - поне за мен

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не аз, ти сама го каза.Харитов няма топки на слон, за да са ти достатъчно големи.
    ъм не знам колко са му големи топките,че да правя сравнение.. а и аз нищо не съм казала,по-интересно е да ви оставя да си размишлявате като в 5ти клас - така де,там ги вълнуват така ''циците''

ъм не знам колко са му големи топките,че да правя сравнение.. а и аз нищо не съм казала,по-интересно е да ви оставя да си размишлявате като в 5ти клас - така де,там ги вълнуват така ''циците''
    Нещо против циците ли имаш или само против циците, на които се казва цици, защото има някои, на които не се казва, но понеже жена ги носи(например ти) се приема, че са цици ?

Логичния отговор е защо изгаряш от желание да го разбереш ?

Мега фен Аватара на RagioL
    Логичния отговор е защо изгаряш от желание да го разбереш ?
    Да кажем че беше намек. Нямам особено желание да знам кой къде е бъркал.

Да кажем че беше намек. Нямам особено желание да знам кой къде е бъркал.
    Да беше допълнил, че не искаш да знаеш, защото изглеждаше сякаш няколко нощи няма да спиш от притеснение.

Banned Мега фен
    Нещо против циците ли имаш или само против циците, на които се казва цици, защото има някои, на които не се казва, но понеже жена ги носи(например ти) се приема, че са цици ?
    нищо против ''циците'' нямам .... просто това им наименование хич не ми харесва,а и така им викат децата в първи клас... и само да вметна,че комплекс откъм цици имат тия на по 13 и при мен няма да ти се получи

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    тц, по скоро жената до теб ( така де,семейство) е като завършек за понятието ''мъж'' - поне за мен
    Значи ако този "мъж" загуби семейството си ,той вече не е мъж ?
    Creative Technologie

нищо против ''циците'' нямам .... просто това им наименование хич не ми харесва,а и така им викат децата в първи клас... и само да вметна,че комплекс откъм цици имат тия на по 13 и при мен няма да ти се получи
    Спри с тая художествена литература, погледай малко п*рно, за да чуеш, че и те им викат цици.
    Компекс нямаш сега, претръпнала си вече, но след първия ти път ще се завърне, а ТОЙ е вероятно да не се върне.
    Тренирай за дупе, аз харесвам дупета, не ме интересува дали женката няма цици, гледам я само отзад.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Значи ако този "мъж" загуби семейството си ,той вече не е мъж ?
    докато ... као е имал и го е загубил естествено,че е .. видял е какво е да имаш семейство

Banned Мега фен
    Спри с тая художествена литература, погледай малко п*рно, за да чуеш, че и те им викат цици.
    Компекс нямаш сега, претръпнала си вече, но след първия ти път ще се завърне, а ТОЙ е вероятно да не се върне.
    Тренирай за дупе, аз харесвам дупета, не ме интересува дали женката няма цици, гледам я само отзад.
    ъм не съм казала,че не им викат.. просто на мен това наименование не ми харесва ... или имаш комплекс,или нямаш - не знам как така изчезва и се връща според теб... харесвай си бе човек,няма лошо.. намери си кака без ''цици'' и с хубаво дупе и се радвай

Град
    Maina Town
    докато ... као е имал и го е загубил естествено,че е .. видял е какво е да имаш семейство
    Значи мъж се става,когато сложиш табелка "семейство" на вратата си?
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Значи мъж се става,когато сложиш табелка "семейство" на вратата си?
    или да имаш само жена до себе си,да усетиш,че трябва да си мъжа в къщата,да минеш през някой неща,които те чакат само ако имаш жена/деца

Град
    Maina Town
    или да имаш само жена до себе си,да усетиш,че трябва да си мъжа в къщата,да минеш през някой неща,които те чакат само ако имаш жена/деца
    Значи това да имаш жена е най-трудното и най-голямото изпитание в живота на един "мъж" ? А жените са преминали през теза метаморфоза,когато са се родили ?
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    тц.. по-скоро има по-голяма промяна в мъжете,отколкото в жените.. особено когато имат семейство ... жената си е жена - става домакиня,гледа си децата и това е,а по голямата отговорност се пада на мъжа,мъжа започва да прави много повече неща,да се очакват от него доста неща .. а жената да кажем,че може да е домакиня цял живот и новото да са и само децата.. и ако говорим примерно за проблеми в семейството - жената помага на децата,крепи ги,мъжа крепи жената ( непряко и децата) а него кой ? .. тука давам само пример.. е за такива промени говорех - че някак си това е кулминационния момент в развитието на мъжете и това е завършека им,че след такива неща могат да усетят че са мъже.. че няма как някой неща да им се случат ако нямат жена до себе си,а при жените тия моменти са много малко от тая гледна точка.. поне според мен ........... колкото и романи да пиша няма да разберете написаното от мене така или иначе.... някой неща просто си ги гледаш през твоя поглед и не можеш да ги обясниш.. толкоз

Град
    Maina Town
    Аз си мислех,че мъжът и жената се крепят взаимно.А по твоя пример би следвало,че мъжът само работи и това го променя.А ако и жената работи ?А ако си сменят ролите?

ПС:По написаното изглежда,че си изцяло зависима от това да имаш мъж.
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    взаимно ама не случайно мъжете са наречени ''силния пол'' не мислиш ли ? .. не за работа,изобщо нямам предвид такива материални неща .. ако си сменят ролите жената ще го командва доста повече и ще стане мъж под чехъл

всъщност дам... винаги съм твърдяла,че съм силен характер,но никога не съм казвала,че мога без момче ( ндам все още) до себе си .. може би съм така възпитана.... да гледам на мъжа и жената по тоя начин... мъжа да има нужда от жена до себе си,за да е истински мъж,а жената да има мъж до себе си,за да подчертае женствеността си.. взаимно да се допълват,но все пак на мъжа да се пада малко повече .. абе странни разбирания имам ама явно това съм видяла в хората около мен

Мега фен Аватара на TrollFaace
    ЦИЦИ !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    ЦИЦИ !
    има по целия плаж,пици само при нас

Супер фен Аватара на cweeet
    ееееееебати бълвоча изляхте,честно.
    и нито един смислен пост.
    жалко.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град