- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте
Добре бе, Dramata - като поствам мнения аз (защото до сега имам само 1 пусната тема...), случва се да има хора, които не са сЪгласни и това е напЪлно нормално. Защо мен никой не ме "храни"? Дали това значи, че сЪм бременен? о.0
ИЛИ - глупавите теми, на които сипваме не са тролове?? Damn! Ами тогава значи хората, които ги пускат са мноооого зле! Специално заради човека с 4 мнения, от днес спирам да "сипвам" на троловете и глупавите деца, които дори не са се сетили да отворят Google или да питат мама и тати и ще им отговарям сякаш задават нормални вЪпроси! Promise, bro!!
Рискът от гаф е по-голям. Прецени си.
@Dramata Те не говореха на автора, а на малкия, който и понятие си няма от анален секс и явно и от политика. Такива пък където хал хабер си нямат от дадена тема, пък говорят все едно те са измислили аналния секс са ми супер смешни адски глупави. Това, че не знаеш по дадена тема не означава, че си по-тъп и няма нищо срамно да си признаеш, ама когато започва да ти личи, че не знаеш, обаче продължаваш да се правиш на Айнщайн е супер смешно и изглежда адски глупаво отстрани.
Bloody - Има разлика от това да говориш истината и да обиждаш умишлено.
Tsukuda - Тръгнах да пиша много дълъг пост "бро", но се отказах внезапно като помислих колко неприятен ще ми станеш ако влезна в спор с теб.Никъде не съм казал какво да правиш и какво да не!Просто изказвам гледна точка.
Стояне - Мацката има 3 коментара в 1 страница, в 2 от които тя бълва лайна по някой и също така тези 3 коментара са чист спам по простата причина, че дори не говори по темата.Не знам дали е знаеща по въпроса или не, но предполагам ,че може да отговори абсолютно компетентно.
Говоря за отношение,морковчета.И за това което представлява форума.Ако имах проблем това ще е последното място на което ще потърся помощ.А то нали затова е сайта в края на краищата?
По-добре изчакай , нищо няма да ти стане и по време на менструация , но според мен ще бъде много по-комфортно и за двамата , ако е по-чистичко .
бележка : не забравяй да направиш необходимото няколко часа преди събитието за да не се случат грозни неща и да си развалите удоволствието
Благодаря ви за мненията ще исчакаме още 2 дена защото ме е страх и да не стане някои гаф![]()
To че нищо не може да стане, не може, ама защо трябва да е ТОЧНО утреИзчакай да ти мине цикъла, защото както и по-нагоре казаха ще ти бъде по-комфортно и по-чисто.
Благодаря ти а не им обръщам внимание на някои дето знаят само да се заяждат![]()