.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Здравейте

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Добре бе, Dramata - като поствам мнения аз (защото до сега имам само 1 пусната тема...), случва се да има хора, които не са сЪгласни и това е напЪлно нормално. Защо мен никой не ме "храни"? Дали това значи, че сЪм бременен? о.0
    ИЛИ - глупавите теми, на които сипваме не са тролове?? Damn! Ами тогава значи хората, които ги пускат са мноооого зле! Специално заради човека с 4 мнения, от днес спирам да "сипвам" на троловете и глупавите деца, които дори не са се сетили да отворят Google или да питат мама и тати и ще им отговарям сякаш задават нормални вЪпроси! Promise, bro!!

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Нищо не може да ти стане.
    Само малко разкъсвания.Кво толкова.
    А иначе ти секса по график ли си го водиш?
    Последно редактирано от the sniper guy : 03-11-2013 на 05:37

Рискът от гаф е по-голям. Прецени си.

@Dramata Те не говореха на автора, а на малкия, който и понятие си няма от анален секс и явно и от политика. Такива пък където хал хабер си нямат от дадена тема, пък говорят все едно те са измислили аналния секс са ми супер смешни адски глупави. Това, че не знаеш по дадена тема не означава, че си по-тъп и няма нищо срамно да си признаеш, ама когато започва да ти личи, че не знаеш, обаче продължаваш да се правиш на Айнщайн е супер смешно и изглежда адски глупаво отстрани.

Bloody - Има разлика от това да говориш истината и да обиждаш умишлено.

Tsukuda - Тръгнах да пиша много дълъг пост "бро", но се отказах внезапно като помислих колко неприятен ще ми станеш ако влезна в спор с теб.Никъде не съм казал какво да правиш и какво да не!Просто изказвам гледна точка.

Стояне - Мацката има 3 коментара в 1 страница, в 2 от които тя бълва лайна по някой и също така тези 3 коментара са чист спам по простата причина, че дори не говори по темата.Не знам дали е знаеща по въпроса или не, но предполагам ,че може да отговори абсолютно компетентно.

Говоря за отношение,морковчета.И за това което представлява форума.Ако имах проблем това ще е последното място на което ще потърся помощ.А то нали затова е сайта в края на краищата?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Dramata Виж мнението
    И за това което представлява форума.Ако имах проблем това ще е последното място на което ще потърся помощ.А то нали затова е сайта в края на краищата?
    И как примерно да помогнем на "МалАк му е" или "Голям му е"? Не всички тЪрсят помощ...

Повече от фен Аватара на analgin
    По-добре изчакай , нищо няма да ти стане и по време на менструация , но според мен ще бъде много по-комфортно и за двамата , ако е по-чистичко .
    бележка : не забравяй да направиш необходимото няколко часа преди събитието за да не се случат грозни неща и да си развалите удоволствието

Мега фен Аватара на baby_baby
    Благодаря ви за мненията ще исчакаме още 2 дена защото ме е страх и да не стане някои гаф

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    To че нищо не може да стане, не може, ама защо трябва да е ТОЧНО утре Изчакай да ти мине цикъла, защото както и по-нагоре казаха ще ти бъде по-комфортно и по-чисто.

Да реших да изчакам още 2 дена

Благодаря ти а не им обръщам внимание на някои дето знаят само да се заяждат

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    най-много да омесите доматения сос с шоколада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си