- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм ?
Значи момиче на 16 години съм .. Имам цикъл от около 2 години ... Правих секс преди около месец със презервативи той свърши извън мен даже но не ми идва последно ми дойде на 20.01.13г. Нямам никакви симптоми .. Само имам обилно бяло течение .. без мирис лигаво някакво .. Правих си тест преди около 2 седмици и беше отрицателен !
да мисли му име
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еми притеснено ми е .. има ли някъв шанс да съм бременна ?
да ..
А какво друго може да е ? За да ми закъснее с толкова много време ?
Oф, за последната седмица това сигурно е десетата подобна тема... Как ще си бременна, като не е свършил в теб?!
Еми не знам ... притеснявам се закъснява ми с повече от месец ! ;x
ще получа нервна криза в тоя форум, по добре да седна да уча
махам се, че ще почна да хейтвам...
Иди на гинеколог
Дошло ти е, ти все пак си си правила тест, който е бил отрицателен и все още се съмняваш, че може да си бременна?!
Спри да правиш секс докато не ти дойде акъла в главата и посети гинеколог за този нередовен цикъл.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Правенето на секс без лиценз, който се добива чрез преминаване на даден тест, трябва да бъде незаконно![]()
Ако ти е било първия път е възможно да настъпят смущения в цикъла, но за бялото течение иди на гинеколог.
pxaxaxa ..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом теста показва отрицателен резултат - ние какво искаш да ти кажем?
Не си бременна, може да имаш обаче здравословен проблем, затова иди на лекар.
maDamn