.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    valtex
    Guest

Unhappy Болка при секс

Здравейте Всички!Тук съм (с моята приятелка)за да ви споделим нашият проблем.Заедно сме от доста време и водим полов живот.И двамата сме на 19 което не мисля че е от значение,но ще го спомена.Та да си дойдем на същинският въпрос.Проблемът е в нея и по точно в нейното влагалище....Правим си секс...всичко е окей,но много често се случва тя да изпитва болка,непоносима болка при самото проникване.Аз пък от моя страна усещам,като чили някаква стена там долу когато прониквам в нея,опитвали сме със какви ли неща...Било то лубриканти,презервативи и т.н. нищо не помага.При повечето пъти започваме игрите,и когато дойде моментът за същинската част...всичко приключва.Тормозим се взаимно и се чудим от какво се получава така до ден днешен..И все още неможем да разберем.Интересен факт е,че с предишните си приятели тя е нямала този проблем.Именно за това решихме да споделим с вас,и моля ,ако има някой при който се е случвало,да ни даде съвет или поне най малко Някаква идея от какво може да се получава Това.Благодаря предварително
    Последно редактирано от valtex : 03-12-2013 на 16:59

Голям фен Аватара на chushkopek
    Нека позная, опитваш се да го вкараш до край.....недей.

Тя да е много тясна?? Ти да си много надарен??

За 19 годишен е срам колко си неграмотен.. виж си правописа само!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

valtex
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Нека позная, опитваш се да го вкараш до край.....недей.
    Не,не се опитвам до край,когато се случва този проблем,още при самото проникване има някаква стена..Всякаш е девствена.Болката е по самите стени на влагалището й.

valtex
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Тя да е много тясна?? Ти да си много надарен??

За 19 годишен е срам колко си неграмотен.. виж си правописа само!!!

Ами да ти кажа честно тя ми казва че съм по надарен от предишните й партниори.Но не мисля че в това е проблемът,защото ако е така винаги ще я боли.А този проблем се случва на моменти.И не мисля че прописът ми е от значение..честно да ти кажа ако искаш да ми помогнеш давай,не ме съди.Ни най малко ме интересува твоето мнение за правописът ми,Благодаря ти все пак

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Къде точно я боли?... Ако опиташ с пръсти, пак ли я боли на същото място?

да ти кажа и с моята бе6е така само 4е не всеки път като при теб. и двамата се 4удихме защо се полу4ава така.. патлака ми е дебел ама не мога да разбера защо всеки път я боли. само отна4ало ни боли и после вси4ко си става нормално

valtex
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Magician Виж мнението
    Къде точно я боли?... Ако опиташ с пръсти, пак ли я боли на същото място?

Да,същите болки по стените на влагалището.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valtex Виж мнението
    Да,същите болки по стените на влагалището.
    Посетете гинеколог, не ми се струва нормално това...

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Абе да не бъркате дупките и да я ебеш отзад?
    Сори за вулгаризма ама не се стърпях

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз имах такЪв случай. Оказа се цистит. Нека отиде на гинеколог момичето.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми, честно казано и на мен ми се случва понякога да ме боли в самото начало. Просто се случва тогава, когато не съм максимално възбудена. Дори всичко да е наред, да искам да правя секс и т.н., просто понякога тялото ми не е на същто мнение, възножно е и при нея да е така. Бих ти казала да пробвате с по-дълга любовна игра, но истината е, че ако е дълга повече от необходимото само влушава нещата. Просто в началото бъди по-внимателен, оставяй я тя да контролира темпото, не действай прекалено рязко и я възбуждай и по други начини, например с целувки по врата/зърната или там, където на нея и действа по-възбуждащо.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Гинеколог, може би става въпрос за гъбички или някаква друга инфекция. Нека първо мине през доктор, нищо не губи, ако там не се окаже нещо, търсете проблема у вас.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз имах такЪв случай. Оказа се цистит. Нека отиде на гинеколог момичето.
    Същото

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да се стяга, когато го вкарваш? Съзнателно или несъзнателно, но все пак е възможно.
    Иначе такива болки може да се усещат и при точно определени пози.
    Но все пак аз препоръчвам да отидете на гинеколог, защото прочетох, че дори с пръсти е имало болка - не ми звучи особено нормално. Така че един преглед не би бил излишен.

Ako темата не е измишльотина...
    Значи, съществуват такива случаи на преграда във влагалището. Не е много често срещано явление. Така се раждат някои жени просто.Това се установява при АГ преглед, но трябва предварително да каже, за да я видят на ехограф, а не да влязат с щипките им, че е ужас.
    Би трябвало в някоя поза да можеш спокойно. Примерно отгоре ще я боли адски, теб също. Няма смисъл да се тормозите. Ще се нагодите, просто я изучи по-внимателно и всичко ще е ОК.

Мега фен Аватара на Rabalka
    И на мен в началото много трудно ми влиза дори и да съм доста подмокрена и няма болка, но е едно такова гадно чувството на прожулване като че ли.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отидете на гинеколог той най-добре ще ви каже какво и е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си