- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка при секс
Здравейте Всички!Тук съм (с моята приятелка)за да ви споделим нашият проблем.Заедно сме от доста време и водим полов живот.И двамата сме на 19 което не мисля че е от значение,но ще го спомена.Та да си дойдем на същинският въпрос.Проблемът е в нея и по точно в нейното влагалище....Правим си секс...всичко е окей,но много често се случва тя да изпитва болка,непоносима болка при самото проникване.Аз пък от моя страна усещам,като чили някаква стена там долу когато прониквам в нея,опитвали сме със какви ли неща...Било то лубриканти,презервативи и т.н. нищо не помага.При повечето пъти започваме игрите,и когато дойде моментът за същинската част...всичко приключва.Тормозим се взаимно и се чудим от какво се получава така до ден днешен..И все още неможем да разберем.Интересен факт е,че с предишните си приятели тя е нямала този проблем.Именно за това решихме да споделим с вас,и моля ,ако има някой при който се е случвало,да ни даде съвет или поне най малко Някаква идея от какво може да се получава Това.Благодаря предварително
Последно редактирано от valtex : 03-12-2013 на 16:59
Нека позная, опитваш се да го вкараш до край.....недей.
Тя да е много тясна?? Ти да си много надарен??
За 19 годишен е срам колко си неграмотен.. виж си правописа само!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами да ти кажа честно тя ми казва че съм по надарен от предишните й партниори.Но не мисля че в това е проблемът,защото ако е така винаги ще я боли.А този проблем се случва на моменти.И не мисля че прописът ми е от значение..честно да ти кажа ако искаш да ми помогнеш давай,не ме съди.Ни най малко ме интересува твоето мнение за правописът ми,Благодаря ти все пак![]()
Къде точно я боли?... Ако опиташ с пръсти, пак ли я боли на същото място?
да ти кажа и с моята бе6е така само 4е не всеки път като при теб. и двамата се 4удихме защо се полу4ава така.. патлака ми е дебел ама не мога да разбера защо всеки път я боли. само отна4ало ни боли и после вси4ко си става нормално
Абе да не бъркате дупките и да я ебеш отзад?
Сори за вулгаризма ама не се стърпях![]()
Аз имах такЪв случай. Оказа се цистит. Нека отиде на гинеколог момичето.
Ми, честно казано и на мен ми се случва понякога да ме боли в самото начало. Просто се случва тогава, когато не съм максимално възбудена. Дори всичко да е наред, да искам да правя секс и т.н., просто понякога тялото ми не е на същто мнение, възножно е и при нея да е така. Бих ти казала да пробвате с по-дълга любовна игра, но истината е, че ако е дълга повече от необходимото само влушава нещата. Просто в началото бъди по-внимателен, оставяй я тя да контролира темпото, не действай прекалено рязко и я възбуждай и по други начини, например с целувки по врата/зърната или там, където на нея и действа по-възбуждащо.
Гинеколог, може би става въпрос за гъбички или някаква друга инфекция. Нека първо мине през доктор, нищо не губи, ако там не се окаже нещо, търсете проблема у вас.
Да се стяга, когато го вкарваш? Съзнателно или несъзнателно, но все пак е възможно.
Иначе такива болки може да се усещат и при точно определени пози.
Но все пак аз препоръчвам да отидете на гинеколог, защото прочетох, че дори с пръсти е имало болка - не ми звучи особено нормално. Така че един преглед не би бил излишен.
Ako темата не е измишльотина...
Значи, съществуват такива случаи на преграда във влагалището. Не е много често срещано явление. Така се раждат някои жени просто.Това се установява при АГ преглед, но трябва предварително да каже, за да я видят на ехограф, а не да влязат с щипките им, че е ужас.
Би трябвало в някоя поза да можеш спокойно. Примерно отгоре ще я боли адски, теб също. Няма смисъл да се тормозите. Ще се нагодите, просто я изучи по-внимателно и всичко ще е ОК.
И на мен в началото много трудно ми влиза дори и да съм доста подмокрена и няма болка, но е едно такова гадно чувството на прожулване като че ли.
Отидете на гинеколог той най-добре ще ви каже какво и е