.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    ^Дам... снощи попаднах на една обява в джобса и пишеше, че работното време започва между 8 и 10, според това в колко искаш да отидеш на работа...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да човек, мисля да изгоня родителите си, за да има къде да живея, може да ми идваш на гости, кацни тук (Н)
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    ^Дам... снощи попаднах на една обява в джобса и пишеше, че работното време започва между 8 и 10, според това в колко искаш да отидеш на работа...
    На повечето места и такова ограничение няма. Може и в 12 да отидеш, стига да седиш после до 8. Кой както му е удобно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Стана ми тъжно от темата.
    Не бих приела, защото когато правя нещо, мога стоя и 12 часа, както се оказва - и 40 часа, без да си тръгна от работното място, докато не се свърши това, което трябва.

И да нямах уменията и позициите, дето имам, щях да държа да ми плащат за всеотдайността.
    Ако не, да си намерят някой скучен спокоен човек, който да им стои в офиса и да цепи секундата в 18:00ч.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-22-2013 на 23:01
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Точно пък в софтуерните фирми в БГ, които те касаят, колектива обикновено е млад и сплотен, няма фиксиран час в който да се явиш на работа и можеш да се ебаваш и с шефа си.
    Така е, не отричам. Ама така или иначе трябва да покриеш 8-часовия работен ден, а върнеш ли се 9 часа вечерта у вас, няма да имаш време за нищо. Едното за сметка на другото :Д

Цитирай Първоначално написано от M425 Виж мнението
    Всички, които не могат да си закарат и родителите си с тях, щото иначе трябва сам да се грижиш за себе си, да си правиш всичко сам - изселен, прокуден като някой циганин в изгнание, и сам. Съдбата на изселения не е за завиждане. Никой не се изселва от добро.
    Илчо, знаеш ли какво е значението на това да живееш самостоятелно? Не можеш цял живот да живееш с мама и тати. Това ако го приемаш за изселване, имам лоша новина за теб.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Стана ми тъжно от темата.
    Не бих приела, защото когато правя нещо, мога стоя и 12 часа, както се оказва - и 40 часа, без да си тръгна от работното място, докато не се свърши това, което трябва.

И да нямах уменията и позициите, дето имам, щях да държа да ми плащат за всеотдайността.
    Ако не, да си намерят някой скучен спокоен човек, който да им стои в офиса и да цепи секундата в 18:00ч.
    Досещаш се, че по тоя начин ви експлоатират, нали? Неплатеният овъртайм е точно експлоатация на работниците - работодателят плаща, или утре ще го правиш. В белите държави това нещо е наказуемо. Как успя да решиш, че човекът, който си тръгва когато му свърши работното време, е скучен и безинтересен?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Така е, не отричам. Ама така или иначе трябва да покриеш 8-часовия работен ден, а върнеш ли се 9 часа вечерта у вас, няма да имаш време за нищо. Едното за сметка на другото :Д

Илчо, знаеш ли какво е значението на това да живееш самостоятелно? Не можеш цял живот да живееш с мама и тати. Това ако го приемаш за изселване, имам лоша новина за теб.

Досещаш се, че по тоя начин ви експлоатират, нали? Неплатеният овъртайм е точно експлоатация на работниците - работодателят плаща, или утре ще го правиш. В белите държави това нещо е наказуемо. Как успя да решиш, че човекът, който си тръгва когато му свърши работното време, е скучен и безинтересен?
    "И да нямах уменията и позициите, дето имам, щях да държа да ми плащат за всеотдайността." , т.е. за оувъртайма.

Ай чети първо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    ^ Един учител взима 500-600 лв., при това за по 5-6 часа на ден.
    Всеки така си мисли, но не е точно 5-6 часа, защото след часовете има още 3-4 часа работа с документации. (тези 5-6 часа рядко са спокойни, по-скоро работа с откровени говеда) Да не казвам и проверяването на тестове и т.н.
    Последно редактирано от ospower : 03-26-2013 на 15:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си