- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вие бихте ли приели такава работа?
^Дам... снощи попаднах на една обява в джобса и пишеше, че работното време започва между 8 и 10, според това в колко искаш да отидеш на работа...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Да човек, мисля да изгоня родителите си, за да има къде да живея, може да ми идваш на гости, кацни тук (Н)
n00bs
Стана ми тъжно от темата.
Не бих приела, защото когато правя нещо, мога стоя и 12 часа, както се оказва - и 40 часа, без да си тръгна от работното място, докато не се свърши това, което трябва.
И да нямах уменията и позициите, дето имам, щях да държа да ми плащат за всеотдайността.
Ако не, да си намерят някой скучен спокоен човек, който да им стои в офиса и да цепи секундата в 18:00ч.
Последно редактирано от NomNomNom : 03-22-2013 на 23:01
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Така е, не отричам. Ама така или иначе трябва да покриеш 8-часовия работен ден, а върнеш ли се 9 часа вечерта у вас, няма да имаш време за нищо. Едното за сметка на другото :Д
Илчо, знаеш ли какво е значението на това да живееш самостоятелно? Не можеш цял живот да живееш с мама и тати. Това ако го приемаш за изселване, имам лоша новина за теб.
Досещаш се, че по тоя начин ви експлоатират, нали? Неплатеният овъртайм е точно експлоатация на работниците - работодателят плаща, или утре ще го правиш. В белите държави това нещо е наказуемо. Как успя да решиш, че човекът, който си тръгва когато му свърши работното време, е скучен и безинтересен?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от ospower : 03-26-2013 на 15:17