- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли еротично бельо,костюми,корсети,няка
Здравейте, искам да ви попитам следното: Понеже наскоро си говорихме с приятелки и някои от тях споделиха, че имат жартиери, дълги чорапи, корсети, дантелени ръкавици... и т.н. аз не се бях замисляла и даже не съм се и сещала да си купувам някакви такива неща... та вие имате ли? Какво ви е мнението - необходими ли са? Момчета, харесвате ли такива неща? Ако имате - какво точно имате?
За сега нямам такива екстри в гардероба си. Иначе е готина идеята, но за сега не са ми потрябвали, възбуждам си го достатъчно и бз тях. Пък и съм забелязала, че на мъжете хич не им пука с какво бельо си, гледат само как най-бързо да го махнат от теб.
Нямам специални костюмчета. Имам една сатенена нощничка(черна), исках да си купя и ръкавички, ама имаше само бели и не си взех. Не мисля, че е задължително да имаш нещо по-специално. Всъщност, хубаво е да имаш, но ако живееш с приятеля си и се виждате всеки ден, следователно правите секс по-често. В такъв случай би било добре да го изненадаш някоя вечер с ново секси бельо.
За мен тези неща са по-скоро за разнообразяване и освежаване, когато всеки път е еднообразно.
Имам и обичам дa носястига да не съм прекалено изчанчени .
Е браво на теб. Ама защо се саморекламираш не те знам.
Защото съм ЕБАСИ пича и хич не си падам по сухите едносричкови отговори, а предпочитам да ги гарнирам и обличам в илюстриращи примери, както направи и ти, à propos.
Оставам неразбран за членовете на Етичната комисия към НСС, но то си е за тях.
Последно редактирано от Magician : 03-21-2013 на 14:06
Нямам. Все си намирам гаджета натуралисти, които не се кефят на чорапи, жартиери и там каквото се сетите.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Преди много си купувах жартиери,чорапи,корсети,но бившия ми много обичаше да къса...всичко. И та спрях и след него нося по-рядко.
~
Имам тва онова.. Разнообразява.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мания ми е - чорапи, жартиери, корсетчета, най-различни нови неща се купуват по 2-3 пъти в седмицата, хаха. Красивото бельо наистина е за ценители, както някой беше написал по-горе. Няма нищо по-хубаво от едно красиво тяло в красиво бельо.![]()
Нямам. Аз лично не си падам по такива неща, него не го знам. Едва ли би имал нещо против, но не сме повдигали темата. Ако намекне, че иска и му харесва, нямам против да си взема. Но сега съм си добре и така.
И спря да се върти за миг земята..
^ Тъкмо се стреснах, че съм изостанала.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изгъзици като корсети, жартиери и излишни дантели нямам и не ме радват. Много са ми лигави. Ако сутиена и боксерките/прашките са достатъчно готини и стоящи добре на тялото, то това е достатъчно. Пък и би ми било по-готино да съм с някоя оскъдна дрешка, която да замества 'еротичното бельо', от колкото да съм като коледна елха от дантели, панделки и връзчици.. ^^
Може би одобрявам само дългите чорапи. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На такава ще заприличаш, ако си някоя бесна чалгичка, иначе ако нещата са съчетани, подбрани и умерени са съвсем друго яче, придружени с хубавото тяло, разбира се ..
Глупости ! Въобще не са изгъзици напротив на едно хубаво женско тяло биха седяли много секси . Как така го асоцира с коледна елха не знам :O D . Да има много кичозни модели ,които са си кофти ама не са всички такива .
Това ми прозвуча сякаш сте едно цяло и не същестувате индивидуално//така прозвуча, не, че твърдя, че е така.
Имам корсет, но по друг повод.
Не си падам по нагласени неща, с повод и облекла с поводи.
Човек си има стил, ако този тип облеко му е в стила - е окей, ако не - става смешно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...