- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Счупен нокът :3
Сигурно знаете за това, което ще ви покажа, ако не - дано е полезно. :3
Преди 2-3 дена ми се счупи много зверски нокътчето и ходех все с лепенки, щото не мога и да го махна, за да не го закачам (ще видите в снимките) и си спомням, че бях гледала как може да се залепи доста успешно, та ето какво направих:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...13953266_n.jpg
Не се вижда много детайлно, за това ще обясня на кратко :3
Това бялото парченце, което залепих със секундно лепило е листенце от изкуствено цвете :3 Но вие може да ползвате и такова от торбичка за чай, или нещо от някакъв такъв материал/материя/бля.. :3
Като си го залепите, то изсъхва веднага и може да го изпилите ако стърчи от някъде, след това нанасяте слой безцветен лак и сте готови.. мноооого ме спаси това листенце (в случая), сега няма мърдане и съм ного доволно. :3
Ето и една по-подробна картинка, която намерих в нета: http://data.whicdn.com/images/536229...r9v_large.jpeg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В някои салони има едни хартийки, които се използват точно за това. Залепват се с лепило за нокти, с което се лепят удължители за ноктопластика. Общо взето по същия начин става всичко.Ти си използвала подръчни материали. Браво, със сигурност помогна на доста момичета!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Благодаря ти! Страхотна идея.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
marin4itu, да знам : ) Преди време докато чаках фризьорката ми да ме подстриже и маникюристката, която работеше при нея ми видя ноктите. Тогава имах един счупен и предложи да ми го оправи и го залепи точно с тези неща, за които ти каза.. ( :
В случая с моя нокът сега.. сигурно не е хубаво, че го лепя с такова лепило, което не е за нокти, но поне не го закачам и не ме боли, пък и плюс това ще израстне.. :3
:3 <3
4XCOKИ
Абе то и аз съм си лепила ноктите с каниколит (не знам дали точно така се пише).. Единствения проблем е, че се отлепва след няколко дни, заради омасляването на ноктите.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
много полезна идея....
пробвала съм го преди ( на мен ни беше счупен още по отгоре - направо от месото) и трябваше да е лакирано щото иначе се махаше каноколита след 3 измивания на ръцетеи съответно докато ми израсте тоя нокът ми беше станал още по зле,но пък ако ти трябва за важно събитие си е перфектен начин да си запазиш ноктите
Амии не знам.. :3 С това лепило, с което го лепих.. едва не си залепих пръстите един за друг. :3
И наистина е важно да е лакиран постоянно, за да държи повече. :3
4XCOKИ
И на мен ми се е случвало, но са се чупели далеч по-нагоре. Лекопластът ми е спасявал положението, докато нокътят израсте.
Дано скоро не ми се налага да ползвам метода ти, Щруд.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре, че я направи тая тема
Ще го имам предвид метода, дано не ми се наложи да го прилагам :Д
:О Аз съм потресена! Благодаря ти, да го беше казала по-рано преди да си изрежа онея хубавите нокти.
А не е ли по-хубаво с лепило за нокти наистина да стане, това ... малко ме съмнява, че е полезно... нямам лепило за нокти де .. под "лепило за нокти" какво се има предвид - такова за изкуствени нокти, които може и сам да си залепиш или някакво професионално за ноктипластики и не знам си какво?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ не такова за изкуствените.. а и никое лепило не е полезно за ноктитедаже и тия спец. дето използват маникюристите пак малко или много е вредно
Да, знам.И откъде да го намеря това специалното лепило тогава.
Аз затова не си лепя изкуствени, гелове, ноктопластики, изграждания и такива, ама .. като се наложи на единия някой път ..![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абе мацай със секундно лепило, щом всички са вредни, поне ще знаеш, че се е залепило както трябва..![]()
4XCOKИ
О, супер, мерси за темата. Рядко ми се чупят ноктите, ама като се случи някой път в неправилния момент-преди някое събитие примерно и ми идва да се гръмна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5