.
Затворена тема
Страница 54 от 114 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    мффф винаги съм искала да се накича някой път ей така http://data.whicdn.com/images/587852..._500_large.jpg без нещата по главата

Edit: колко нооого неща си харесах от тук пъък :3333 http://data.whicdn.com/images/579738...eoz_large.jpeg

Едит2: Не съм особено фенка на този стил при момченцата и предпочитам нещо по-раздърпано и 'Уошо' ама това е трепач! http://data.whicdn.com/images/579685...lpUY_large.jpg
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-18-2013 на 11:30
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^Хихи, мерси! :Р
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Моля, не ми препоръчвайте нищо от сорта на молив за вежди или сенки, пробвала съм.....и по съвсем мъничко като сложа, пак седи грозно.
    Аз използвам молив за вежди и не стои никак грозно. Даже редовно ме питат дали имам в момента, защото знаят, че нося, но не си личи. Явно просто не умееш да го слагаш. Моят съвет е да си направиш косата в нормален цвят. Иначе козметичките боядисват вежди.

YSMF честитоооооооо!! :*
    arsenalllbaby ако нещо те интересува, можеш да ме питаш за унито :Д
    ShtrudeL на мен ръцете ми обикновено са като това на първата картинка :Д не чаааак толкова, но почти
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-18-2013 на 14:40
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Амии, всъщност днес един съученик ми каза някои неща и се чудя дали е вярно, ще ти пиша на ЛС Мерси
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Днеска научих само едно нещо-участието е важно, не загубата

Повече от фен Аватара на Kyisi

Какъв нюанс би трябвало да е това ? .. Моя приятелка каза, че е тъмно русо, пък аз мисля, че е светъл кестен или шоколад.. Решила съм да се боядисам в този нюанс. Косата ми е тъмно кестенява..и съм ползвала и черна кана, но тя падна. За лятото ми трябва нещо по-светло и се колебая. Ако имате по-добри предложения, кажете да ги видя.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението

Какъв нюанс би трябвало да е това ? .. Моя приятелка каза, че е тъмно русо, пък аз мисля, че е светъл кестен или шоколад.. Решила съм да се боядисам в този нюанс. Косата ми е тъмно кестенява..и съм ползвала и черна кана, но тя падна. За лятото ми трябва нещо по-светло и се колебая. Ако имате по-добри предложения, кажете да ги видя.
    Само ще кажа, че това не е тъмно русо... аз съм с тъмно русо. Нищо общо.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само на мен ли са ми странни момичешки приятелства при които се обличат еднакво, винаги седят заедно, постоянно си се обясняват в любов във фб и се държат като гаджета?
    Ако има някой, който разбира маникюр да ми пише на лични ^^

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Само на мен ли са ми странни момичешки приятелства при които се обличат еднакво, винаги седят заедно, постоянно си се обясняват в любов във фб и се държат като гаджета?
    Ако има някой, който разбира маникюр да ми пише на лични ^^
    На мен пък ми е сладко.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^защо да са странни ? за мен това е женско приятелство и ми е много хубаво като ги виждам ..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Странно ми е защото, са като слепени една за друга, постоянно се обясняват в любов по всякакви възможни начини всеки ден. Може би аз не съм свикнала с чак такова открито отношение...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Странно ми е защото, са като слепени една за друга, постоянно се обясняват в любов по всякакви възможни начини всеки ден. Може би аз не съм свикнала с чак такова открито отношение...
    ако са истински приятелки и няма капка лицемерие в отношенията им, всичко си е ок ; ) ако вече го правят само за да са интересни и си приказват зад гърба ... да тогава е тъпо и те също.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    вижте какъв банскиииии :3 Би стоял супер сладко на някое супер готино тяло :3

даааа много е готин, въпреки че си мисля, че ако долницата не беше с висока талия щеше да е много по-добре, пък и тена ще е кофти
    Последно редактирано от Wwwooow : 04-20-2013 на 11:20
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    даааа много е готин, въпреки че си мисля, че ако долницата не беше с висока талия щеше да е много по-добре, пък и тена ще е кофти
    Напротиив, точно такива в момента са на мода.
    Аз съм се засилила да си купувам такива къси панталонки :3 Пробвах едни и ми стояха уникално, ще помисля още малко обаче :Д

Мега фен
    Град
    <3

4XCOKИ

Дааааааа, много е сладъкк!!!
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

искам такъв черееен :3
    откъде го изрови

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    искам такъв черееен :3
    откъде го изрови
    за съжаление от тук
    http://weheartit.com/entry/59023966/via/insane_sel_fish

и тУва не е лошо :3 http://data.whicdn.com/images/589739..._500_large.jpg
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Your.Passion

ОМГГГГГГГГГГГ <3

Мега фен
    Град
    <3
    ох приходи ми се на басееейнче :д
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на nosferatu23
    ох приходи ми се на басееейнче :д
    радвам се за теб миличка и за всички на които им се ходи на басейнче защото аз повече няма да стъпя на такова място , здравето ми е по важно
    наскоро няколко мои познати , плюс момиче , след почерпка си изпяха че на аквапарковете където бяхме ходили най редовно си пикаят вътре , и нямат проблем с това, стига да не ги хванат. все още ми се повръща като си представям как съм бил до тях и най вероятно са се изпикали до мен. химическата тъпотия която оцветява водата е мит в българия.такива хора не си получават заслуженото а за мен един добър бой ще е добре като за начало
    абсолютна мизерия , не осъзнавах как лесно всеки пикае вътре, какво остана за чужденците които идват тук от танзания и третия свят.мислех си че всеки има елементарна култура,уви.......

Град
    Manhattan *
    обичам басейнии , но не и обществени
    тва е най-гнусното място ever

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    обичам басейнии , но не и обществени
    тва е най-гнусното място ever
    няма гаранция че няма да "сефтосат" и такъв басейн,ако са повече хора трудно ще се локализира източника на урина муахах

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Какво е на мода е едно - да ходиш на плаж и корема да не ти е с тен е друго. Смешно е. Този бански е як, самото синьо е яко, но според мен е за снимки само. Може някъде на басейн да се отиде с него един ден примерно, или на почивка ако си в някой затворен басейн/джакузи и т.н.
    На морето да се печеш не е оферта.

Относно приятелството и на мен са ми смешни такива момиченца. Достатъчно трудно е да кажеш с истински думи на твоя си човек "Обичам те". Тези момиченца омаловажават думите, казвайки ги/пишейки ги, за да демонстрират пози пред другите. Особено пък в социалните мрежи всичко е супер комерсиално. Не казвам, че всички са фалшиви. Ама ако искаш да си показваш/кажеш чувствата - според мен трябва да е лично, най-малкото на саме да сте. Може писмо, картичка... или просто в очите и' казваш, че ти е скъп човек. Всичко друго за мен е излишно... и глупаво.

Бях на яко хип хоп лайв парти снощи... Ако и в Атина намерим някое клубче с такава музика ще е супер.

п.п. Билета за самолет Атина - София е 63 евро, а автобуса е 45 евро... хаха, може ли такива смешки. И със самолета пътуваш 45мин, с автобуса 14 часа.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението

п.п. Билета за самолет Атина - София е 63 евро, а автобуса е 45 евро... хаха, може ли такива смешки. И със самолета пътуваш 45мин, с автобуса 14 часа.

ама само с ръчен. ако можеш да се ограничиш до 10 кг е идеално.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Няма да давам подробности какви неща съм виждала в морето да плуват. А водата в басейна постоянно се върти и минава през филтри. Ама както и да е. То и въздуха е мръсен, хах.

Поли, ще проверя за багажа колко е допустимото. Ама аз си правех сметка за изпитите с какво да ходя, а ще оставам за две нощи, не ми трябва макс багаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си