- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
То е ясно че повечето които идват си търсят купона и забавлението . Но това не ги прави автоматично несериозни и лигави попринцип . Вие като идете на ексурзия не се държите като ощипани девойки нали ?!И само да вметна в Германия българите които са идвали се държат по същият начин . Така,че не е са само лошите германци .
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Срамежливо момиче+много отрицателен опит в любовта=мен
Тъпото е, че съм адски гушлива и в момента съм в тиха агония, че няма кой да ме прегърне.![]()
Не е хубаво да си срамежлив просот трябва да поработиш над това нещо . Да се отпуснеш и с времето нещата ще се подредят
Апф провали ми се излизането пак ме заболя корема![]()
Да го вадят тва нещо че вече не издържам пък шибаният бал ми е всетая за него .
Ще си седя у дома и ще гледам филми . Писна ми![]()
И на мен ми се провали всичко!Днес бях планирала да излизаме с една приятелка на шопинг, а се оказа,че тя била в София. :Д :@@@@@@
И за шопинг умирам но май единственонот място докато ще отида днес е болницата
Тва нещо не се търпи да го махат вече .
Цяла сутрин ми е толкова зле, адски ме боли стомаха и се чувствам отпаднала, едва издържах на училище.. Ако си легна, ще заспя веднага, усещам.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
На'ща приятелка със нова снимка. Мис дебел г*з![]()
![]()
![]()
Не е тайна![]()
Имам хроничен апендицит
Айде Пачковата пак във вихара си![]()
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
^ Тук е много по-добре. Явно близките месеци е попрекалила със Макдоналдс![]()
Тая снимка с описание "Тренировките си казват думата!" си я качва вече не знам кой път![]()
Аз имах една такава, дето само си споделя снимките, тагва се, маха тага, айде пак, после маха снимката, качва я после, мести от един албум в друг, пак споделя, тагва някой друг, маха му тага... Майкооо.. Отначало ми беше забавно, ама после като вляза във ФБ и тя ми беше винаги най-отпред с нейната смачкана физиономия...И я махнах... :Х
girlwithblueeyes - дано ти го махнат, аз съм чувала, че колкото по-рано се махне, толкова по-добре.. Като шарката.. Аз имах, ама бях малка.. 2 клас бях, една вечер не можах да спя от болки, въртях се, блъсках, ритах, не ми мина.. Сутринта отидохме при личния лекар, той ни прати веднага към болницата... Уж щяха да ме оперират, ама ми мина корема и се отказаха.. След няколко месеца през лятото обаче пак една вечер ме болеше, не мигнах изобщо.. Сутринта едва станах от леглото, корема ме болеше ужасно, а десния ми крак се беше сковал, не можех да го мръдна, камо ли да го свия и ходя.. Баба ме облече, татко ме занесе до колата, майка оправи багажа, отидохме в болницата и ми теглиха ножа ;д Сещам се как ми биха упойка и после сестрата ме изпитва на таблицата за умножение докато се унесаСлед това пак имаше мъки, но поне знаеш, че ще ти мине и няма да се появи повече, ще си по-спокойна...
Момиче ^^
По-скоро преди е прекалявала с фотошопа! :Д
И ко писала "тренировките си казват думата" с цялата си наглост :Д ХЛЯБА си казва думата ! :ДДДДДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Попринцип може сега да ме оперират но това автоматичон значи да пропусан балат .
А пък и ще оперират в Берлин
Така че лятото вече няма да ми пречиии
Абе я бе, здравето е много по-важно от тая простотия! Дано се оправиш по-бързо!
норче, на мен първото ми гадже след детската беше на 14![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моето на 13![]()
Не се отчайвате момичета все ще си намерите някой за вас ..
Hello,hello everyone!
Ммм,аз уча по английски сега. По-късно ще чета по литература и по някое време започвам тренировка![]()
Аз още съм в основно у-ще, гимназиалните драми започват скоро(coming soon) Да ви се оплача имам некомпетентни учители и усещам, че ще трябва да се подготвя за матурите (тъй де външно оценяване) съвсем самичка...Мен ме харесват не тези, които трябва и които искам да ме харесват
![]()
Въх аз бях останала с впечатление че си поне 8 клас
В 6 клас бях влюбена в един колега на баща ми . Колега смятайте на 24 години със сини очи и руса коса и такаво тяло .Абе въобще момче мечат и като характер .И се занимава с любимият ми спорт хокей . Ама мина ми бях дете и пораснах. Сега си сопомня как го следях и карах баща ми да ме взима с него на мачове ми стаав смешно .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-07-2013 на 15:43