- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета защо предпочитате да ходите с по големи момчета на години ???
Здравейте, защо предпочитате да ходите с по големи момчета на години от вас ? примерно една колежка на работа я питам ти какво момче си търсиш и тя вика, ами ако може да е към 30 годишен ...а тя е на 24 :Д ???Какво ви привлича в това?
Ох, не знам дали има по-дъвкана тема от тази :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ама обещаваш ли да си подобриш правописа?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Всичко си е до характер и на момчето и на момичето. Понякога момчетата на възрастта на момичето не са готови за връзка (в повечето случаи) За любовта няма граници![]()
Заради абсолютно съществуващи клишета.
Момичетата се развиват в тая възраст по-бързо. Следователно като се огледам в връстниците си и виждам само льольовци. От 100 10 да има свестни. Докато с по-възрастните не е така.Всяко стадо си има мърша, но процента е значително по-нисък.
Има някои ,които просто имат такъв фетиш - да бъдат с по-възрастен , това ги привлича. Хора всякакви.
Не всички жени са такива, но поне при една голяма част "властват" тези закони.
Сега с риск да ме нападнат глутница женски ще кажа ,че го има и моментът , в който се взимаме за прекалено големи, мислейки си ,че сме много зрели и слагаме летвата високо. Търсейки не само по-големи, но и такива, които да угаждат на прищевките. Много обичам да гледам такива примери...накрая,като и отрежат крилцата и падне долу е най-весело.
Благодаря на мама, искрено, че ми отваряше очите и не ми позволи да се превърна в такова същество.
maDamn
Оф .. като започнете с тези изтъркани клишета.. Не можеш няколко милиарда момичета/жени да ги слагаш под общ знаменател. Това си е до характер и аз мисля, че изобщо не е вярно, просто хората не спират да го повтарят, сякаш е законЗа мен например годините не са важни и съм харесвала момче по-малко от мен. Не мисля, че когато се влюбваш се влюбваш във възрастта, а в самия човек.
![]()
Защото гледам на наборите ми като на деца. Не ми се получава с връстниците, не са достатъчно зрели. Обичам да общувам с по-големи, имам приятели, които са на по 30 и се разбираме прекрасно. Последният ми приятел беше мой набор, беше си дете. Сегашният ми приятел е 8 години по-голям и се разбираме перфектно, дава ми усещането за мъж до мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^Това!!!
+ Ами човек, всеки иска нормална врЪзка! На момиченцата, както знаем, им трябва трЪпка, чувства, нещо, което няма да преживеят в ежедневието... Ако мацката е на 15,16,17 - каква трЪпка или емоция може да й даде един 15-17 годишен хлапак?! То аз и по-големите като ги гледам, ми те са си деца още... Както ги нарече granger - лигльовци. На момичето му се излиза, ония й вика "Мама каза да се прибирам днеска по-рано, че да не ми спре джобните". Ми айде беж дОма! В морето има много риба!![]()
То аз дето сЪм мЪжко, не ща някоя 15-годишна... Тя още мисли за тетрадки, приятелки, кой какво казал, гримове... Няма свЕстна мисЪл в главата (има и изключения, които мислят за презервативи и тестове, вместо за тетрадки, но пак нямат друга мисЪл в главата)...
Защото повечето ми набори са недорасляци, чиято единствена отговорност е да се сетят, че трябва да дишат от време на време. От една връзка аз искам сигурност, това е нещо, което много малко 19-20 годишни могат да ми осигурят. Съучениците ми тепърва си търсят работа, все още искат от родителите си пари, когато излизат, а на мен това не ми харесва. Самата аз съм самостоятелна, искам това и от човекът до мен. Освен това ми харесва да мога да си говоря с приятелят ми на различни теми, а не само кой отбор е стигнал до финалите или коя нова игра иска да си купи. Сегашният ми приятел е с почти 7 години по-голям и е точно това, което търся. Разбира ме, внимателен, интелигентен, забавен. Може да поема отговорност, както за себе си, така и за хората около него. Имам много повече общи интереси с него, отколото с някой на моята възраст. Не казвам, че всички са така, просто тези, на които аз съм попадала.