.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Моля ви помогнете! ;(

Здравейте отново!Знам,че ще ме обиждате,защото поствам отново тази тема,но ме изгаря отвътре и ви моля да ми дадете съвет...Едно момче много ме харесваше,обаче аз него не и съответно го отрязах.Тогава аз си харесвах неговият най-добър приятел.В последствие и той почна да ме харесва...гледаше ме много и дори и моята приятелка забележи.Обаче си мисля,че този който отрязах ще бъде пречка.Дали ще му е неудобно(на това момче,с което се харесваме) да каже на приятеля си(този,който отрязах) ''харесвам я'' и съответно да НЕ си признае (да предпочете да си запази приятелството или това няма нищо общо,защото не е имало нищо между мен и първия?)Подчертавам,че м/у мен и първият не е имало нищо,просто той ме харесваше,писали сме си веднъж и веднъж си говорихме за около 10 мин и това е.Моля ви дайте ми съвет и ми кажете ще бъде ли пречка?Вие как мислите?Моля отговорете,защото много се измъчвам и не бих искала да си давам напразни надежди...сигурно трябва да мине малко време от първия и тогава НЕ ЗНАМ объркана съм.

Колко такива теми смяташ да пуснеш? Казваш, че много те е харесвал, а това си го разбрала, понеже те гледа и ти се усмихва. Приятелят му същото прави. Това да не ти е филм, поспри се малко с това Дисни, няма да ти е много от полза напред в живота.

[QUOTE=HollyGolightly;10642594]Колко такива теми смяташ да пуснеш? Казваш, че много те е харесвал, а това си го разбрала, понеже те гледа и ти се усмихва. Приятелят му същото прави. Това да не ти е филм, поспри се малко с това Дисни, няма да ти е много от полза напред в живот.Приятелят му вече нищо не прави,а и се извиних от самата начало,че ще я постна отново...ката не знаеш не говори,а вместо да ме критикуваш помогни...

Съжалявам, но не виждам как мога да отговоря на един и същи въпрос, по 2 различни начина. Не виждам и как точно някой може да ти помогне, няма как да знаем какво ще направи въпросният господинчо, дори не знаем и дали наистина те харесва или просто ти се усмихва от любезност.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Реално аз не виждам да има едно наистина сериозно доказателство, относно това, че те харесва. Дай сега аз си се смея на всичко - означава, че всички ли харесвам? Я, стига.

Иначе ако са наистина приятели и ако втория иска да е с теб, ти искаш да си с него - първия ще разбере. Той няма какво да прави, освен да подкрепи приятеля си.

Не знам по погледа се разбира...гледа ме различно от др. момчета...времето ще покаже Благодаря ви много за мненията..те са истински приятели и си надявам да го разбере..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ако второто момче те харесва и сметне, че за неговия приятел няма да е добре да сте заедно, няма да предприеме нищо.
    ^^^
    Бургас <3

Да но м/у мен и първият не е имало нищо..само сме си писали 2 пъти и сме си говорили един път..а и като минат 1,2 месеца пречката може би ще е никаква

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами ако пича си каже "заради путка, путка не ставай" и избере приятелството, тогава значи онзи, който те харесва ще е пречка. Ако пЪк реши, че все пак между вас не е имало нищо и няма нищо нередно в това да ходите, тогава, ще трЪгнете. Поне така гласовете Отгоре ми го спускат... Нещата са на кантар. Всичко зависи от това дали този, когото харесваш е идиот.

Не,не...момчето което харесвам е страшно свестен,кротък,мил,добър и срамежлив....този първият който ме харесваше също ..и си помислех,понеже нищо не е имало м/у мен и първият (по-дълго и от 10 мин ни сме си говорили) няма да е пречка..+това като отмине още 1,2 месеца още по-добре...сама сме си писали,отрязах го и толкова...защо и другият да не се пробва..

А и не знам какво има да избира...няма нищо общо м/у мен и приятелството му с онзи като не е имало нищо

Ами то по държанието се разбира ,ако е държал много на теб(първият)може би се очаква че ще е пречка ,но пък не можеш ли да избягваш да излизате и с него ... и аз съм била в такива моменти, но съм увладявала ситуацията , просто се дръж естествено и то ще си покаже ако вторият държи на теб ..

В смисъл ? Как да избягвам ? първият много го беше яд,че не съм му дала шанс,но в последствие ме забрави ...смисъл то като минат няколко месеца и първият ме забрави и вече почне да си харесва друга,на вторият(този с който се харесваме) няма да му бъде никаква пречка...сега може би изчаква да мине време...

Абе какво я нападате момичето се интересува и иска съвет к`фо значи е забранено да питаме по няколко пъти или да публикуваме подобна тема ,смешни сте \\Ами виж сега то зависи и от възрастта и от теб най вече, била съм така, пак казвам и единственото което можеш да направиш ,просто му кажи ,че го харесваш или излизай само с него и така стъпка по стъпка

Много ти благодаря RebecKa_

Няма защо рпитай каквото те интересува по всякакви теми .Дано съм била полезна

Ами аз въобще не поздравявам първия(този където ме харесваше) още повечe пък да излизам ...просто са най-добри приятели и когато засека мойто момче засичам и него но си гледам само моето момче

Наистина много ти благодаря страшно полезна си ми...питай и ти ако имаш нужда

Опитай се да излезете двамата с втория и се опознайте

Него го е срам да ме погледне ще има да си чакам докато ме покани на срeща Но все пак много ти благодаря за съвета и за търпението и най-вече че не ме нападна(както повечето)

То няма смисъл да те нападна няма за какво Е ако той не те покани ти предложи да излезете просто ;P Пиши по ЛС

Еми... според мен си признай чувствата и ако и той те харесва може да помислите за връзка. За това дали ще избере приятеля си и дали това ще е пречка - не мога да ти кажа. Моята най-добра приятелка имаше подобен случай. Влюби се в нея един Иван, който тя не харесваше, и веднъж пича си доведе приятел Стефан на един купон. Моята приятелка и въпросния приятел Стефан се харесали. След купона Стефан споделил на възлюбения Иван, че си е харесал, Иван му отвърнал, че е влюбен в нея от няколко седмици. На следващия ден Стефан се държа адски студено с нея и тя разбра от други хора от компанията,че той е казал "На мен Ванко ми е по-важен, с него съм от дете, а нея дори не я познавам" Това не значи, че ще стане и при теб. Просто ти давам пример, за да си подготвена за всичко Успех

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Еми... според мен си признай чувствата и ако и той те харесва може да помислите за връзка. За това дали ще избере приятеля си и дали това ще е пречка - не мога да ти кажа. Моята най-добра приятелка имаше подобен случай. Влюби се в нея един Иван, който тя не харесваше, и веднъж пича си доведе приятел Стефан на един купон. Моята приятелка и въпросния приятел Стефан се харесали. След купона Стефан споделил на възлюбения Иван, че си е харесал, Иван му отвърнал, че е влюбен в нея от няколко седмици. На следващия ден Стефан се държа адски студено с нея и тя разбра от други хора от компанията,че той е казал "На мен Ванко ми е по-важен, с него съм от дете, а нея дори не я познавам" Това не значи, че ще стане и при теб. Просто ти давам пример, за да си подготвена за всичко Успех
    Благодаря ти Но първият не ме харесва вече,но и да ме харесва той все някога ще ме забрави,ще почне да си харесва друга и вторият вече няма да има пречка....само трябва да мине малко време...от гледна точка на момчето мисля следното:''моят приятел се пробва,не станаха нещата,забрави я,сега като на мен ми се отваря възможност и двамата се харесваме защо да не се пробвам?Моят приятел ще ме разбере''...аз така мисля

Ти май не искаш никакъв отговор а искаш да ти кажат нещо което не е вярно...
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Цитирай Първоначално написано от Blitzcrank;1е0644165
    Ти май не искаш никакъв отговор а искаш да ти кажат нещо което не е вярно...
    Не е така искам да знам дали е пречка...и повечето хора ми казаха,че не е пречка като отмине време и първият ме забрави и на вторият се отвори шанс...a защо да не е вярно нищо не се знае времето само ще покаже..
    Последно редактирано от selenaa56 : 03-25-2013 на 08:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си