- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс-страх
Станала съм вече голяма,а все още не съм правила секс,не защото не искам или пък,защото няма с кой,а от страх.Страх ме е да не забременея,не искам бебе на този етап от живота си.Страх ме е да не се скъса презерватива,а не искам да пия противозачатъчни,пък и дори и да пия не е 100% сигурно.И цикълът ми е нередовен само ще съм в напрежение.Как да преодолея всичко това?
По тази логика би трябвало и да те е страх да живееш, защото недай си Боже, може ей там на улицата да излезеш и някой пиян шофьор да те сгази… fuck logic!
Мисли позитивно!
"Не взимай живота толкова на сериозно, така или иначе от него жив няма да излезеш!"
Каквото е писано да става ще стане ..и с най големия майстор да спиш като е речено ,че нещо ще се обърка ..затова се отпусни и човека до теб също да е по спокоен ,дори и с презерватив като му доиде да си свърши на рака ,успех ,мен също ме е страх да не се изтърва ..
Ми не прави секс, докато не преодолееш фобията си.
Welcome to the Jungle...
като намериш човек, на който се довериш ще ти се доправи -.-
Никой не е казал, че трябва да правиш секс, като те е страх- недей.
Това, което можеш да направиш е, да си назначиш час при гинеколог, понеже не е нормално да си на 19 години и да си с нередовен цикъл.
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-26-2013 на 11:00
чукай се в гз
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Просто не прави секс.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На колко си? Странно ми звучи чак такъв страх, наистина. Никой не е казал, че трябва да стане гаф.
На 19 съм.
E кво като си на 19.Това,че времето и морала ни са изкривени, не означава, че трябва да подражаваш на 13-годишните пикли.Щом не искаш,няма да правиш.Когато попаднеш на ЧОВЕКА,нещата ще се получат сами.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Отиди на лекар за нередовния цикъл. И то по твоята логика как дишаш, как се храниш, как излизаш като можеш да се отровиш, може да ти падне тухла на главата и да умреш?!?
Прави секс с презерватив.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми да, манастира или в дупето.
Schhh! Hear the silence...
Забременяването не е толкова лесна работа както повечето хора си мислят. Използвай презервативи, пий хапчета, ако трябва.. има супер много методи за контрацепция. Е, разбира се, нищо не е 100% сигурно, но не знам защо повечето момичета живеят в илюзията, че се забременява и от въздуха, едва ли не.
Приготви си 1 хапченце Ескапел, накарай момчето да носи презерватив - готова си. Ден-два след секса си направи и тест за бременност. Ще си максимално сигурна.
+ bonus hint: В Древен Китай мЪжете, които искали да предотвратят евентуалното забременяване на своите сексуални партньорки, потапяли за минута-две тестисите си вЪв вряла вода. Живеем вЪв времена, кЪдето има душове тип слушалка и не е нужно "потапяне". "Колко вряла?" - колкото може да понесе човека. Не да се щави, но достатЪчно висока температура, която да повлияе на сперматозоидите.
Това с водата не сЪм го пробвал и не знам дали действа, давам ти го като вариант, за да се чувстваш максимално сигурна. Факт е обаче, че нямам деца, така че явно презервативите са си били 6![]()
Давай смело, няма от какво да те е страх, толкова други неща има от които трябва да те е страх, секса не е от тях със сигурност![]()