Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
Споко, и аз бях на твойто положение. Ако искаш да учиш ще учиш, където и да влезеш. И аз не си давах хич зор в 7ми клас, но влязох в доста прилично училище, от което нямам оплаквания. Дай Боже, след месец и половина даже ще завърша Не бой се ще вземеш мини матурите и до 10ти най-късно 11ти клас вече ще си ок, този период ще отмине и ще мислиш много по-зряло и по-сериозно за бъдещето си.
Единственото нормално мнение в тази тема. Отчасти и първото на tonssy. Хора, не се впрягайте толкова. Ако си мислите, че от това зависи животът ви, то вие сте в жестока заблуда. Ще минат няколко годинки и като нищо приоритетите Ви ще се обърнат не на 180, а на 360 градуса. Което, разбира се, е съвсем нормално. Не сте виновни Вие, че живеете в държава, в която цари хаос в образованието (а и не само в него!). Няма как на ниво 7 клас от Вас да се очаква да направите Вашия "съдбоносен избор", посредством който ще решите бъдещето си. Има време, и то много. Не слушайте другите, а мислете - изберете да учите нещо, което ви е приятно и/или ви е по силите. Когато му дойде времето, ще решавате бъдещето си.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
Сядай и учи. Страшно несериозна си, тоест имаш да:
Научиш към 30-40 урока (взети до сега, предполагам сте там някъде) по история, география, биология, физика, химия, както и да се подготвяш за часовете и непрекъснато да си преговаряш стария материал, защото в последните дни ще стане страшно. Това, за да имаш хубава оценка по природните и обществените науки.
Почвай с английския. Ужас.
Малии, има и математика.
И български.
С математиката като гледам не сте дружки, поне научи основните неща и задачи от всеки дял. По БЕЛ изреченията си ги изпуснала, а те са ти 1/2 от материала... Поне знаеш ли до къде сте по литература?
Имаш априлска ваканция, която трябва да използваш. Ма твой си избор, няма аз да съм с бал 15.
Димитре, нали знаеш, че ако ти си с бал 33, а тя с бал 23 (хипотетично), шансът да попаднете в един клас е горе-долу 50/50? Нали знаеш, че всяка година свободните места са по-голям брой от кандидастващите ученици? Това като факт не може и не трябва да е крепител за никого, но все пак си е бонус. Успокой се и не бъди толкова апокалиптичен.