.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Сядай и учи. Страшно несериозна си, тоест имаш да:
    Научиш към 30-40 урока (взети до сега, предполагам сте там някъде) по история, география, биология, физика, химия, както и да се подготвяш за часовете и непрекъснато да си преговаряш стария материал, защото в последните дни ще стане страшно. Това, за да имаш хубава оценка по природните и обществените науки.
    Почвай с английския. Ужас.
    Малии, има и математика.
    И български.
    С математиката като гледам не сте дружки, поне научи основните неща и задачи от всеки дял. По БЕЛ изреченията си ги изпуснала, а те са ти 1/2 от материала... Поне знаеш ли до къде сте по литература?
    Имаш априлска ваканция, която трябва да използваш. Ма твой си избор, няма аз да съм с бал 15.

бахти олигофренския клас
    Пич,а ти от къде знаеш,че съм страшно несериозна?!Нито ме познаваш нито нищо не мисля,че можеш да определиш каква съм,колко урока имам да уча,балът ми колко ще е и т.н !!!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Пич,а ти от къде знаеш,че съм страшно несериозна?!Нито ме познаваш нито нищо не мисля,че можеш да определиш каква съм,колко урока имам да уча,балът ми колко ще е и т.н !!!
    "Пич" казвай на тези 80% от класа си. Не те познавам, а и не искам. От майна си Райна знам колко несериозна си. Уроците, които написах, бяха за да осъзнаеш в какво положение си, но май долавям гняв, който е една от стъпките за приемане на истината. Изпуснала си като гледам урока по ИТ за препинателните знаци. От мен да знаеш - след "!", "?", ".", "," и така нататък се поставя интервал. И виж какво е писал Chacho

"Пич" казвай на тези 80% от класа си. Не те познавам, а и не искам. От майна си Райна знам колко несериозна си. Уроците, които написах, бяха за да осъзнаеш в какво положение си, но май долавям гняв, който е една от стъпките за приемане на истината. Изпуснала си като гледам урока по ИТ за препинателните знаци. От мен да знаеш - след "!", "?", ".", "," и така нататък се поставя интервал. И виж какво е писал Chacho
    Просто не е твоя работа да ми казваш какво да правя

Мега фен
    Моята с влизането в хубава гимназия е лесна. Против съм това някои умопомрачителни родители да мъчат децата си с частни уроци, че и да ги карат да ходят в събота... Ужас. Наясно съм, че ако си учиш, можеш да успееш навсякъде. Да, ама диплома 6.00 от селско СОУ е едно нищо в сравнение с такава от СМГ. Гледам да попадна на място сред себеподобни (колкото и нарцистично да прозвучи), но явно няма да я бъде. Критериите са толкова занижени, а и това с бала е толкова тъпо измислено (помислете), че много умни и кадърни деца се озовават сред простаци с перспектива в живота хоросанообработка. Нека познаем в какви се превръщат.

----------------------------------------------------------------

"Пич" казвай на тези 80% от класа си. Не те познавам, а и не искам. От майна си Райна знам колко несериозна си. Уроците, които написах, бяха за да осъзнаеш в какво положение си, но май долавям гняв, който е една от стъпките за приемане на истината. Изпуснала си като гледам урока по ИТ за препинателните знаци. От мен да знаеш - след "!", "?", ".", "," и така нататък се поставя интервал. И виж какво е писал Chacho [/b]
    Димитре, моля те, разсъждавай като нормален човек, а не като 50-годишна застаряваща лелка-стара мома на държавна служба.

Животът не е само уроци и учене. Не знам авторката от къде е (дали от майна си Райна), но принципно напористите лица от "майна си Райна" си остават такива и в големия град - имай го предвид! Това, което казваш за хоросанообработката принципно е валидно за повечето държави, но не важи с пълна сила за България. Имай и това предвид!

Казваш, че си против частните уроци, ама я си признай, при положение, че (ще) имаш 6.00 в 7-ми клас, дали е само от учене на учебния материал ЗП или някой ти помага (независимо дали са частни уроци, школи, роднини и т.н.) Не вярвам ей така от кеф да учиш. Освен това не мисли "умните и кадърни деца", че са попаднали сред простаци - благодарение на приемните изпити се приемат хора с горе-долу сходни балове (респ. оценки), така че много рядко се случва комбинацията "много умни" с "много прости", по-скоро има училища за едните и училища за другите, където всички са горе-долу на едно ниво.

Иначе Chacho е прав, с воля и желание се постига много.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Освен това не мисли "умните и кадърни деца", че са попаднали сред простаци - благодарение на приемните изпити се приемат хора с горе-долу сходни балове (респ. оценки), така че много рядко се случва комбинацията "много умни" с "много прости"
    Напоследък не е много рядко за съжаление и го казвам от видяното в "елитните" училища.
    Ама да не се отдалечаваме от темата ;д
    Авторке, казваш, че не е негова работа. Ами тогава недей да пускаш теми по разни форуми- въпреки че никой не ти казва какво да правиш- аз само съвети до тук видях.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Казваш, че си против частните уроци, ама я си признай, при положение, че (ще) имаш 6.00 в 7-ми клас, дали е само от учене на учебния материал ЗП или някой ти помага (независимо дали са частни уроци, школи, роднини и т.н.) Не вярвам ей така от кеф да учиш. Освен това не мисли "умните и кадърни деца", че са попаднали сред простаци - благодарение на приемните изпити се приемат хора с горе-долу сходни балове (респ. оценки), така че много рядко се случва комбинацията "много умни" с "много прости", по-скоро има училища за едните и училища за другите, където всички са горе-долу на едно ниво.
    Аз съм в природо-математическата гимназия в нашия град (има прием след четвърти клас). Сори, ама с първото изречение не случи на човек. Кви школи, кви уроци, кви роднини, кви 5 лева. Имам избирателна памет и не ми е проблем да разбера целия урок (било то по математика, български, литература и т.н.) от един прочит, но успявам да запаметя нещата, когато учителят ги обяснява, и почти не се налага. Не съм сляп, та да не видя за какво става на въпрос при приема. Да, уча от "кеф" и се явявам на олимпиади по повечето предмети, защото всеки един от тях притежава уникалност, която, макар и в малък мащаб, съм осъзнал.
    Тъпо е, че си създаваш мнение за мен ("животът не е само уроци и учене''). Очаквах го де, но един ученик, който смята уроците и ученето за нещо наистина съществено (точно обратното е), не може да твори (лични наблюдения).
    Последно редактирано от dimitar., : 03-28-2013 на 18:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си