.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Какво правите като не можете да заспите?

Тая седмица, че даже и предната много трудно заспивах. По принцип си лягам най-късно в 12. Тия дни, обаче легна си и стане 1-2 часа докато съм в леглото и тогава чак. Много е тъпо, щото на следващия ден примерно трябва да стана рано и да уча примерно. Излизам на терасата, пуша ама нищо. Гледам тоя тъп телевизор и докато не се обърна и да почна да си стискам очите няма и да заспя сигурно.

Вие кво правите, ако не можете да заспите и това моето проблем ли е или си е нормално?

Може би нещо те тревожи и затова не можеш да заспиш.
    Иначе по принцип е препоръчително да си лягаш, чак когато усетиш, че ти се спи. Освен това, ако се натоварваш повече през деня, вечерта ще си уморен и по-лесно ще заспиваш. Може да пробваш и да почетеш някоя книжка преди лягане.
    А аз ако не мога да заспя, броя. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Телевизора/компютъра имат разбуждащ ефект (стимулират много области в мозъка), така че да се опитваш да се приспиваш с тях не е добра идея (причината някои хора да заспиват пред телевизора е, че прекарват часове пред него, което също не е добра идея бтв). Иначе, за по-лесно заспиване ти препоръчвам следните неща:

- повече физическа активност
    - да не ядеш/пиеш течности преди лягане
    - да не си лягаш чувствително по-късно/рано от нормалното за теб време
    - да правиш секс/да мастурбираш 1-2 часа преди лягане

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз пък когато съм много, ама много изморена не мога да заспя
    забелязала съм също и че когато има пълнолуние заспивам чак на сутринта ;д доста неприятно особено когато съм първа смяна
    както казаха преди мен не си лягай късно и не стой много пред компютъра или телевизора
    аз съм пила и лекарства за сън, понеже по едно време бях като зомби ;д ама не са за препоръчване

Супер фен Аватара на tonssy
    Като за начало гася телевизора и компютъра и се мъча да заспя чак тогава ;д
    Трудно става, защото все ще има нещо, за което да мисля.
    Тренирам вечер и напоследък щом си легна, заспивам веднага.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Пускам си музика на слушалките и се отпускам и то след малко почва да ме омайва

Повече от фен Аватара на Kyisi
    По принцип трудно заспивам, но това за мен е нормално. Ако искам да заспя по-бързо пия чаша чай или мляко преди лягане и чета някоя книга на заглушена светлина. Всъщност съм доста нервна и пия '' Валериан '' по лекарско предписание..неговият ефект е приспивен, но ако нямаш проблеми не го пий просто ей така. Преди да легнеш направи една лека тренировка тъй като си момче и изчисти ума си. А за момичетата йогата съм чувала, че помага.

Пуши един чадел и проблемът е решен.

Пускам си Criminal Minds и след 1-2 епизода заспивам

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Невробекс, само да не става навик, че спира да действа.

chillout, chillstep, лекичък транс, също отпускат много

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В повечето случаи или ще чета, или ще си пиша, или ще си рисувам. Ако и това не помага - ще си подредя примерно стаята или ще сготвя нещо. Все си намирам занимание, което да ме изтощи и да ме приспи.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    фапвам

Не спя. Чета книги.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ....сещам се за всички страшни неща, които са се случвали в живота ми, чудя се какво ли ще стане ако някой психопат се надвеси над завивката ми, ако точно в този момент стане зомби апокалипсис... и все такива "приятни" мисли на подобна тематика.

Мега фен Аватара на tori
    Обмислям изминалия ден. Чета. Говоря по телефона. Пиша някшй разказ, който в повечето случаи никой не вижда. Препоръчвам си ди не си лягаш с пълен стомах, топли крака и празен ум. Секса уморява съъщо. Освен това може и чашка ром или вино.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз също си мисля за някакви психопати и убийци, които ще се появят ей така от нищото в стаята ми и ще ме убият. В последно време обаче, като не мога да заспя пиша рецепти. Също така последната седмица ми е много трудно за заспя.Спи ми се, но не мога, защото мисля за много неща, притеснявам се дали нещо няма да се обърка и така.Общо взето голям стрес. :Д

Голям фен Аватара на s40t4
    въртя се

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    въртя се
    ^ ;д Не знам за другите, ама аз винаги преди да заспя мисля за деня, за случаи в бъдещето, ае обмислям живота.. И по някое време заспивам ;д
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Слушам музика и чета

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Броя овце - 1,2,3..

Ми когато не мога да заспя, заспивам на сутринта чак и пропускам всички задължения и работи които примерно съм имал, затова пия приспивателни доста честно :/

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз съм скапан, почти не съм спал последните дни и пак не мога да заспя. :/
    И не, не се друсам! :Д

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    В повечето случаи или ще чета, или ще си пиша, или ще си рисувам. Ако и това не помага - ще си подредя примерно стаята или ще сготвя нещо. Все си намирам занимание, което да ме изтощи и да ме приспи.
    Не се заяждам, просто ми стана интересно, как реагират родителите ти, ако ти дрънчиш с тенджери и тигани към 2-3 през нощта

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Да ви имам смешните проблеми , аз 1 ден спа 8 часа , после прая 30-40 часа без сън , така ми е устроен организма , да спя през 1 ден , хохо

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-често чета. Случвало се е да чета цяла нощ, а на сутринта очите ми бяха като на алкохолик. Понякога слушам музика. Случвало се е и да седна пред прозореца и да гледам празните улици.
    Ако усетя, че въобще няма да се спи, ставам да готвя нещо.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си