.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Помощ! Забава с джудже...

Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Като малки (10-тина годишни) освен традиционното викане на Дама Пика и производните, с братовчедка ми викахме едно ДОБРО джудже. Технологията е: взимаме малко огледалце пръскаме го с малко дезодорант в единия край и оставяме блокче шоколад в другия (има разновидност с малки дрешки) слагаме го на пода и го покриваме със стъклена чаша. Гаси се лампата, казват се някои неща и като светнеш има стъпчици по огледалото и малка хапчица на шоколада (или липсващи дрешки).

Въпросът е - Някой правил ли го е и може ли да ми каже какви са думите???

За пръв път го чувам това

Аз със компания като малки правихме подобно нещо,но беше с "Пастичко" ..

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от cherrynka Виж мнението
    Здравейте! Имам нужда от малко помощ. Като малки (10-тина годишни) освен традиционното викане на Дама Пика и производните, с братовчедка ми викахме едно ДОБРО джудже. Технологията е: взимаме малко огледалце пръскаме го с малко дезодорант в единия край и оставяме блокче шоколад в другия (има разновидност с малки дрешки) слагаме го на пода и го покриваме със стъклена чаша. Гаси се лампата, казват се някои неща и като светнеш има стъпчици по огледалото и малка хапчица на шоколада (или липсващи дрешки).

черешке май си пуснала котката в стаята и ти е изяла шоколадо

Не съм го чувала, камо ли да съм го правила.

Цитирай Първоначално написано от cherrynka Виж мнението

И аз за първи път го чувам. Звучи много интересно. Трябва да разберем как става .

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Пълни простащини са това.

Мега фен Аватара на Chacho
    Освен да питаш тоя, дето ти е казал, надали ще разбереш приживе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си