Здравейте..най-добрата ми приятелка има р-д след около 2 месеца...и искам да я изненадам.Наистина много я обичам и уважавам за това искам изненадата да и хареса..да е свързана с нашето приятелство и общите ни спомени.За моя рожден ден тя ме изненада много хубаво и приятно.За сега съм решила да и направя торта и да и я занеса сутринта..като 1 изненада ...после мисля да направя презентация със наши снимки и клипове и спомени и докато ядем тортата да го изгледаме ии ще и подаря някакъв подарък...МОЛЯ ДАВАЙТЕ ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИДЕИ ..благдаря ви предварително )) :**
ми аз не съм лесбийка...просто наистина държа на нея защото тя ме познава най-добре (дори по-добре от родителите ми)..с нея ми минава целия ден..в един клас сме..в един блок сме ...постоянно сме заедно
Но някак си не става ли прекалено вече - торта, клип, че и още един подарък.
То ти си решаваш, де. Според мен всичко това си е достатъчно. Иначе може да седнеш и да помислиш дали ти е споделила,че иска да си купи нещо - купи й това. Или пък има едни герданчета с надпис "Best Friends" и се разделят на две - едното го носиш ти, другото тя.
да права си че ще станат много ....но все пак някакви забавни изненади...не става въпрос за материални изненади.Нещо от сорта на базик..смешки.Нещо такова.Иначе благодаря за идеята с герданчетата ...сигурно това ще е подаръка
И аз съм като теб, не мога да подаря само едно нещо, винаги трябва да има второ и трето. Вместо презентация можеш да й направиш огромен плакат с ваши снимки, спомени, разкази за случки, които тя ще може да залепи на стената си, вместо презентация, която да съхранява в компютъра си. Тези герданчета с Best friends са наистина сладки. Можеш да й купиш нещо, от което има нужда. А щом искаш нещо забавно просто направи стария номер с малък предмет, който опаковаш в 4985 кутийки, кашони и пр. Дъвка е добра идея.
Една идея и от мен Подрък парти в този клуб е супер като вариант за изненада.Ще е нещо запомнящо се и ще е изненадващо,ако до последния момент тя не знае,че сте и организирали парти.Ето и линк за повече подробности https://www.facebook.com/clubsepare