Здравейте. Реших да ви пиша, понеже наскоро разглеждах раздел "Религия и Философия" и открих с изненада, че там не можеш да публикуваш някаква мисъл, с цел да се заформи интересна дискусия, без да се включат поне 7 човека, които ще те нападнат с думите "спри да се друсаш, Бог е за идиотите" и всякакви други подобни безсмислено-ненужни коментари, които аз лично дефинирам като спам. Аз също, като всеки нормален човек, приемам, че различните хора имат различен мироглед, но да натрапваш и да осъждаш другиго, че е направил своя съзнателен избор в друга насока е леко казано профанско. В този раздел няма грам контрол и съм на мнение, че поради това хората там не осъзнават за какво е всъщност. Не вярвам, че сте създали този раздел, за да се подклажда някаква омраза и нетърпимост, понеже именно това цари там сега. Бих искал, когато влизам в този раздел, да дискутираме с други съмишленици проблеми и идеи свързани с темата на раздела, а не слабоумни кретени (с извинение) да осират (с извинение) с невежеството си всичко, което се пише по тази тема, заклеймявайки го като най-висшата форма на човешка деградация.
Ще се радвам, ако можете, да хвърлите един поглед там и да прецените кое е в разрез с правилата и елементарната вежливост един към друг.
едва ли някой би успял да ти забрани да пишеш там освен в случай че твърде много обидиш някой и бъдеш наклеветен на модераторите, обаче ако очакваш там да се разискват теми, които са извън предела на религията и философията, тогава не се сърди ако няма кой да ти обърне сериозно внимание от пишещите там, макар че (без да се хваля с себе си) лично аз винаги съм склонен да обърна внимание на всеки, който иска да дискутира с мен, така че ако искаш да пишеш нещо там, пиши и не се притеснявай за останалите от раздела, защото те по принцип са си малко или много като "отнесени от вихъра"
Пиши си, никой не те спира.
И другото, което е, че омраза не се подклажда само там - и в останалите раздели ги има, и в реалността ги има. Просто се научи да приемаш идиотщината им (според теб) и сподели своя мироглед, и всичко останало. В момента темата ти ми се вижда, някак, безсмислена.
Прекрасно разбирам, че мога да пиша в раздела, благодаря ви за позволението и святкането по този въпрос . Въпросът който засягам е, че както има модератори в другите раздели, които следят за спама и прочее, така трябва да се обърне внимание и на този раздел. Понеже щом има правила, които се нарушават, така трябва и да има хора, които налагат наказания за тези нарушения.
И не, не ме е страх от неудобни въпроси, такива въпроси на тема религия няма. Има малоумни въпроси, породени от незапознати хора, които са отрекли нещо, с което дори не са се запознали (колко идиотски ти се струва това?).
Единственото към което се стремя е малко коректност. От самото писане на човек разбирам, дали има нужда да влизам в спор или дискусия с него/нея. Но модераторите са задължителни във всеки форум и ако тук си претупват работата, в уж един от големите форуми, то явно не се различават дори от видни глупци като In_Nomine_Sathanas. Самият факт, че нито един от тях не ми писа в темата, която се намира в раздел "Предложения и тн тн" от няколко месеца вече, показва колко заинтересовани са всъщност от предприемането на действия, произлизащи от наименованието на раздела.
И тъй като познавам елементарното ви мислене и импулсивност, ще ви заявя от сега, че напълно съзнателно разбирам, какво мога да правя и какво не, дали да напусна или пиша или каквото там е мой личен избор, на който ако ще от злоба да пропаднете в земята, няма да повлияете така, че ако някой пише в темата, нека е мод или някой от екипа.