Здравейте,не съм точно teen ,но имам проблеми и когато бях малка преди влизах тук и беше приятно да споделиш с някого.Та и аз имам проблем предполагам или не ,не знам точно какво е ,но трябва да кажа на някого ,защото ми тежи.Преди 1 месец ,се разделих с приятеля си ,бяхме заедно 10 месеца,обичахме се много или поне аз така си мислех.Преди това бяхме приятели известно време,но се влюбихме ,отначало всички ми казваха,че не си заслужава ,че е женкар и несериозен ,че просто не е момче за мен и не става за сериозна връзка и аз бях доста резервирана към него ,но все пак му дадох шанс.Имахме много проблеми към 2-3 месец,лъжи ,изневери ,бяхме се разделили за малко,но просто знам,че е хубаво да даваш 2ри шанс и аз му го дадох и той беше великолепен.Бях толкова щастлива ,не се бях усмихвала от доста време толкова много ,преди него бях имала сериозна връзка за почти 2 години и доста трудно я преживях,но го направих беше минало 1 година от тогава,когато се запознах с Георги.Беше като сбъдната мечта,прекалено хубаво за да бъде истина,беше мил ,възпитан и винаги успяваше да ме накара да се усмихна ,а аз съм момиче понякога крива,нервна ,но въпреки всичко той ме приемаше не си тръгваше.Страшно благодарна му бях за това,преди 1 месец се разделихме с това,че просто вече искал да си останем приятели.След това разбрах,че всъщност приятелите му ,му говорили ,че трябвало да си живее живота,че аз явно не съм била достатъчно добра за него.Но както и да е ,след като се разделихме след няколко дни той ме потърси,липсвах му и той ми липсваше искаше да сме заедно,но да го караме по-бавно съгласих се ,колкото и глупаво и наивно да беше,просто ми беше добре с него.Последните седмици всичко вървеше чудесно ,не се бяхме събрали официално ,но натам вървяха нещата,излизахме ,смеехме се беше както преди.Уикенда той ми каза,че иска да се забавлява с приятели ,а предишния уикенд пак беше така ,а аз имам доста причини да не му вярвам и малко се скарахме преди това,затова реших този уикенд да не го притеснявам , да не го напрягам и да се забавлява с приятелите си ,не се чухме тези 2 дни.Вчера ми се обади и толкова се зарадвах,но не го показах само леко се дразнех ,за това че не ми се е обадил и той нищо не каза,освен ,че е много уморен и иска да спи.Но и аз като всички момичета се усъмних знаех как са му глупавите пароли и влязох и започнах да чета как говори на някакво момиче,което буквално все едно е излязло от корицата на някое модно списание ,страшно красиво момиче.Говореше й ,че няма търпение да я види,че иска пак да е в ръцете му и такива неща ,имах чувството че буквално света ми се срина ,не знаех какво да направя,беше глупаво,че му влизах в личното пространство ,но исках просто истината,познавам го когато ме лъже.Замълчах си ,днес ми се обади за 1 минута точно ,да ми каже ,че не му било добре и нямало да излизаме ,пак аз наглата и глупавата ,влязох да чета ,как се уговаря с нея да се видят по-късно и какви ли още не неща ,просто не издържах.Отидох до тях и му казах,че знам всичко и му обясних ,че е прекрасно момиче и знам че това момиче е много по-красиво от мен,и че щом иска да е с нея да бъде с нея,защото аз имам нужда да дишам отново,че ме боли от безкрайните му лъжи,но не съм му сърдита ,просто искам да ме остави намира и да спре да ме наранява.Не знам как го направих без да се разплача бях толкова силна пред него,той просто стоеше и не знаеше какво да каже.Казах му,да си смени паролите и да ме пусне да си тръгна ,отначало се развика,че съм му чела работите ,но после не каза нищо просто стоеше и ме гледаше ,как му обяснявах ,че не мога да продължа в лъжи ,че искам да бъда по-добре ,защото ме съсипва,казах му ,че му желая успех с нея и дано е щастлив.Тогава той каза "И ти заслужаваш да бъдеш щастлива " ,аз му казах "Да,но явно не и с теб нали?" той ме погледна очите му се бяха насълзили и просто каза "Съжалявам,желая ти успех" и аз си тръгнах.Имах чувството,че докато се прибера щях да падна някъде ,живея доста далече от него ходих пеша 1 час из София не знаех къде се намирам.Боли ме ,нямам сълзи да плача повече ,просто искам болката да изчезне,знам че не е последния ,но искам да спре не мога да ям,да спя ,да дишам .. Съжалявам,че стана толкова дълго и но не мога да кажа на приятелките си ,защото те ме предупредиха безброй пъти,а аз глупачката му повярвах отново.Благодаря на тези,които са го прочели.