.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Wink Спешно ми трябват отговори за opportunities for bulgaria grammar book part 3

Не знам дали тук трябва да питам,дали някой ги има,но съм нова,така че ви моля да ме извините,ако не е за тук.Ще съм МНОГО благодарна ако някой има отговори за opportunities for bulgaria grammar book part 3.Аз имам за 1 и 2 част (ако на някой му трябват мога да му ги дам) ,но сега започнахме 3-та и трябва да сравня едни страници,защото ми е много важно

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    За АЕ ли говорим?

Да за английски, 8 клас ;d

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Нямам отговори, но имам учебника(не съм сигурна колко е попълван). Кажи какво ти трябва.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ами класната ни даде от grammar book Имаме около 20 страници от там.Останаха ми около 5,но не съм сигурна до колко са верни,а ще ги проверява и оценява...Иначе от учебника имаме малко,а аз него го написах,благодаря ти все пак

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Уф, не съм прочела всичко :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от devil_good Виж мнението
    Ами класната ни даде от grammar book Имаме около 20 страници от там.Останаха ми около 5,но не съм сигурна до колко са верни,а ще ги проверява и оценява...Иначе от учебника имаме малко,а аз него го написах,благодаря ти все пак
    Кажи кои страници ти трябват, имам към 80% от отговорите Нали учебника е зелен?

Да,зелен е Трябват ми 45 и 46 страница.Много ти благодаря!

nina32
    Guest
    ako naistina imash otgovorite ot 1 chast mnogo te molq da mi gi pratish az sudhto sum ot AE i gospojata ni vadi dushata s tazi gramatika.

nina32
    Guest
    ne vsushtnost nashoto e Opportunities for Bulgaria Exams Maximiser ako go imash molqte pishi mi

shalalq
    Guest
    molq te prati mi otgovorite na 1 i 2 chast

Цитирай Първоначално написано от devil_good Виж мнението
    Не знам дали тук трябва да питам,дали някой ги има,но съм нова,така че ви моля да ме извините,ако не е за тук.Ще съм МНОГО благодарна ако някой има отговори за opportunities for bulgaria grammar book part 3.Аз имам за 1 и 2 част (ако на някой му трябват мога да му ги дам) ,но сега започнахме 3-та и трябва да сравня едни страници,защото ми е много важно
    Много те моля прати ми 1 и 2 част, ако сте намерили и трета.
    Ако е необходимо заплащане - няма проблем, ако е разумно. Ако имаш и Grammar book на трите части мога да ги закупя на половин цена.
    0888 46 56 79

Някои има ли Opportunities for bulgaria grammar 1-2 част ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си