- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го направя
С една приятелка ще се срещаме в неделя.Аз ше определя мястото и срещата но въпроса е къде да се срещнем и нещата да дойдат към секс.100% ми е навита ама къде да я поканя-некво кафе или нз кво навън или у нас и ако е навън как да я накарам да дойде у нас.
Покани я у вас. Едва ли щом ти е 100% ще ти откаже..
maDamn
Нали си убеден, на 100%, че ти е навита - тогава какво се чудиш как да я поканиш у вас?
Нещо, май, не си много убеден в това.
бахти хората само за секс мислите, къде изчезна романтиката
Тъпо е така да насилваш и нагласяш нещата към секс.Остави всичко да си дойде на мястото само,така е най-вълнуващо.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Покани я на кафе у вас. Може да гледате филм или нещо такова и от там да започнете. Успех, приятел![]()
Тъпо-остро тва е положението.Искам секс и ви питам къде най-добре да я поканя и как да става номера.Ако питах как да я сваля темата щеше да е за раздел любов.
Да сигурен съм че ми е навита.Но си мислех че така е прекалено директно покана за у дома.
Ами ако момичето не иска да прави секс насила ли ще я накараш?
Щом ти е 100 % навита защо да харчиш пари за кафета , билетчета за градския транспорт и тн. Кажи й като идва към вас да купи една баничка и че ще й дадеш парите после . След като мине всичко ще е забравила за баничката така може да не дадеш никакви пари , изпитан хитър ход . Може да я поканиш у вас директно , но стилно.. бъди джентълмен , кажи й нещо нежно и внимателно : " би ли била така добра да дойдеш у дома за да се отдадем на плътски наслади " няма начин да ти откаже .
ахаха, да романтиката, е че хубаво нещо, хубаво е .. но тва са си физиологични нужди, по дяволите!
Тук в тия форуми,винаги всички са големите играчи дето грам романтика не долавят и само с различни спят...Яко у филмО пред компютрите. ахаххаха
Срещнете се на НДК примерно и като се поразходите, я питай дали иска на кафе\кино\още разходка, или да ти дойде на гости. Ако ти е толкова навита, тя сама ще драпа към секса и като я поканиш у вас веднага ще се съгласи. Ако не, има втора, трета среща и тн. ( тва в случай че държиш точно на това момиче, ако не... има втора, трета и четвърта среща, ама с някоя друга)