.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Мнения?

Hybrid View

Мнения?

Мисля да изпробвам нещо с една доста готина продавачка, в квартален магазин (няма да казвам на какво и къде ) а само че попринцип през деня пазаруват някакви местни дъртаци и т.н.

Вместо да и предлагам пари или нещо такова мисля да си измисля нещо яко, да и кажа нещо от сорта ''един приятел ми каза че се чукаш с девственици'' дали ще се навие ? мисля да го пробвам в край на сметка ако не иска, не губя нищо и едвали ще се развика :Д

Да, няма да се развика, най-много да отнесеш някой шамар.

И с този невероятен подход към момичетата, нищо чудно, че никоя не ти е вързала до сега.

дай малко по темата : )

Велик!!! (rofl) Със сигурност ще се навие, още повече че ще бъде убедена че си девствен, след такъв убиташки подход

глупак си, и определено може да повярваш на всичко и си по тъп от гъба, естествено че ще и кажа че съм девствен за да може да ме съжали и да я изчукам, я споредели твоя помярски ход ? или чакай ти си говорил с момиче единствено от форума

Ахахахахаах, ти наистина си велик, щяла да го съжали и ще я изчука (rofl). В едно си прав, нищо няма да изгубиш, не и акъл де...

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Ахахахахаах, ти наистина си велик, щяла да го съжали и ще я изчука (rofl). В едно си прав, нищо няма да изгубиш, не и акъл де...
    ххахаха

е твоя акъл го знаем, неслучайно си на 30 и си цял ден у форума смешник

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ти хубаво си девствен, ама и с момиче никога ли не си говорил?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    ти хубаво си девствен, ама и с момиче никога ли не си говорил?!?
    ами говорил съм няколко пъти но нищо особено .. : )

Абе нали ти е много голям кура, що направо не започнеш с това, ми ше и обясняваш че си девствен

Тук такива бисери има, че и на 50 да съм, не бих се лишил от здравословен смях след тежък работен ден

точно обратното ретард, вярваш на всичко коет някой ти каже ( знаех че ще има няколко такива идиоти) че и някой да ти каже че е брал ябълки от марс ще му повярваш.. прост народ поне ме разсмя

сега по темата да мисля така и да направя : )

Пхахахахах, ама ти наистина си бил тъп Успех, да се похвалиш като я изчукаш (rofl) Всъщност ако и тя е тъпа колкото теб и никой друг освен теб не би я погледнал...може и да ти върже, ама тогава няма да е за хвалба

и не пиши (рофл) щот знам че го пишеш с треперещи ръчички след като разбра че си бил изгаврен ХАХХАХ

ХАХАХАХ отрепка.. не е истина къв си злетак.. но както вече казах нема начин 30 годишен виси у форум и педофилства аре фак офф смешник

Да, направо съм самият Владо Кузов Всъщност ако аз и кажа че съм педофил сигурно ще имам по-голям шанс (rofl)

сега разбирам що майкати ми каза да изчезвам бързо от вас, че бездомния и син ще се върне с ''чувството си за хумор'' ХАХАХАХАХАХХАААААХХАХАХАХ АХАХХАХАХХАХА

Да ти кажа, това беше добро Пак си тъп, ама поне си забавен, пробвай с това ако не ти върже иначе

мен не ме мисли боклук

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не прави тия глупости най-много да си отнесеш някой шамар

Поговори с нея 10-15 минутки, пробвай да вземеш телефон, води я на среща и я наеби...К'во има да се излагаш и правиш на идиот. Утре да не пуснеш тема "Изгониха ме от единственият квартален магазин, сега трябва да си пазарувам чушките в съседният квартал"...

абе боклук кой е казал че съм от там ? злетак

Цитирай Първоначално написано от code_red Виж мнението
    абе боклук кой е казал че съм от там ? злетак
    Аз ли ще ходя да се правя на мензис пред някоя бабка на Женския пазар, че да съм зле, бре, младеж?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не знаеш как да заговориш едно момиче, ти си злетак.

аз искам да я чукам бе боклук , не като теб всички да ме ползват за сълфетка и да пускаш теми в раздел ''любов'' може ли да тръгнеш с момиче дето те смята за педал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си