.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Секс за първи път.....

Здравейте с приятелката ми стигнахме до темата за първият ни път, и двамата искаме да го направим и се привличаме сексуално, аз малко повече я подбутвам и натискам да го направим по-скоро но нейните думи са: Искам нещо специално а не просто колкото да мине номера.
    Моят въпрос е какво може едно момиче да има предвид под специален първи път? Моля ви помогнете ми искам да е щастлива и да не се изложа.
    Благодаря предварително!!!!
    Последно редактирано от krisko1012 : 04-05-2013 на 21:33

Най-добре питай нея как си го представя "перфектният първи път" или направо директно и кажи да ти обясни какво има предвид под специално, понеже това е доста разтегливо понятие. За един може да означава пътечка от рози до леглото, за някой друг свещи, а за приятелката ти нещо напълно различно.

(btw: може и да намеква, че ти не си правилният)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно да не го очаква, да си й направил малка изненада, да я предразположиш и така.
    Тия неща не стават с натискане да го направите, не става с това да се разберете кога. То трябва просто да се случи.

Мега фен Аватара на xoxi
    Гледай който и да е американски тийн филм и ще видиш какво има предвид. Вместо да подхванваш илюзията й, защо по-добре не й кажеш да се разрови тук-там и да види мнението на хора, които вече са минали по този път? Подготви я да не тръгва с големи очаквания за първия път, защото в по-голяма част от случаите въобще не е толкова красиво, колкото е във всеки филм.
    Иначе най-добре я разпитай подробно какво точно си представя и как иска да стане. Някои момичета искат да е планувано, други го искат спонтанно.
    И спря да се върти за миг земята..

Свещи, рози, повече романтика, това е!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си