.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Дали е вече мой ..

Здравейте!
    Имах връзка с едно момче 3 години, и учим в различни градове..разделихме се с него преди 3 месеца и си пишехме от дъжд на вятър,но сега се прибрах за една седмица и всичко се промени. В компанията която се събирам и той беше там, чисто приятелски разговарях с него...но когато останахме сами той посегна да ме прегърни дърпах се малко ,но му дадох защото пак чувствах че го обичам. И всичко продължи така 3-4 дена целувки ала бала..Започна да ми говори мили думи,че ме обичал. И се реших да говоря с него и той реши да ми кажи че не може да бъде с мен защото го е страх защото сме се карали много ,но щял да си помисли.. тогава добре се държа с мен постоянно до мен. Но тази вечер пак говорих с него и той каза не разбра ли вече сме заедно,но по малко идва при мен по малко внимание ми обръща? Какво да си мисля защото почваме на нова за това ли може да е това поведение ...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ами възможно е, може и него да го е страх дали няма да те загуби, все пак учите в различни градове сигурно и рядко се виждате? На по колко години сте?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Какво значи "по-малко внимание ми обръща"? Като сте в обща компания очакваш да седи залепен за теб и само с теб да си говори ли?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом ти е казал, че вече сте заедно - за какво се притесняваш.
    Иначе е нормално да има един страх от бъдещето, от това какво ще се случи с вас, дали ще успеете да сте заедно, въпреки разстоянието.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Как е възможно да си имала 3 години връзка с някого и да го познаваш толкова малко?

Не се насилвайте, след такава голяма пауза няма как нещата изведнъж да са както преди. И не му задавай постоянно въпроси от типа "ама наистина ли искаш да сме заедно", "ама защо ми обръщаш по-малко внимание".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Ами възможно е, може и него да го е страх дали няма да те загуби, все пак учите в различни градове сигурно и рядко се виждате? На по колко години сте?

И двамата сме на 18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си