Аз съм момиче на 14 години от малко градче, което от съубражения за сигорност няма да спомена. Влюбена съм от 4 години насам в един от моето училище, всъщнос вече не е от моето училище защото завърши миналата година. На скоро събрах сили да му призная чуствата си и той каза че ги споделя, че ме обича от одавна, но не е сигурен в мен и трябва да му докажа любовта си като правя секс с него. Аз съм напълно сигурна в думите му, вярвам му, но проблема е едно момче от долния випуск. С него си имаме заигравка от известно време, натискаме се, стига се до орални забавления хихи, много ни е хубаво. Знам че обичам другия, но ме е страх ако прекратя нещата с това момче да не разкаже на всички. Другият проблем е че 3 от приятелките ми са спали с този по-големия и са ми разказвали че има огромен член и ме е страх да не боли твърде много (дествена съм). Като маструбирам успявам да стигна до 2 пръста, но от думите им нещата са направо плашещи. моля кажете как да се подготвя за секса с него така че да не боли ужасно много и как да обясня на другото момче ситуацията така че да не разкаже на всички.