Неангажиращия секс е як първите 1-2 пъти, после когато другата страна налапа и започва да ти звъни - не е яко.
Значи, виждах се с едно момче почти 2 месеца с такива цели ( ами какво да правя друго с него, нямахме нито една допирна точка, но беше красавец

), но той се влюби и в момента, в който ми каза, че имаме връзка - спря привличането към него, и го отрязах.
С другите в тази графа не е продължавало толкова дълго, в момента в който ги виждам, че ще залитнат, спирам.
Та, тъй като не мога да се влюбя, нямам много избор, или трябва да ловя нещо постоянно, за което нямам време, или да си намеря някой постоянен, да го виждам 1-2 пъти седмично и евентуално и някакви екстри, като да си пишем или говорим, стига да е приятна компания, иначе не
Ta, при мен в момента и двата типа секс са отегчителни, защото няма тръпка, че дори и за една вечер да е, вече не ми е забавно, интересно и т.н.
Иначе, правила съм и много много удовлестворяващ секс за една нощ , и във връзка - 2 от дългите ми връзки, но от много време не ми се е случвало :/ Май проблемите идват от това, че съм много влюбена, когато някой покаже доминираща позиция - знае, може повече от мен, по-опитен е и т.н. А аз определено давам на някой, който има потенциал, да знае повече, не обичам да тъпкам нечие его. Има и един момент, че повечето от много знаещите и опитните нямат никакъв опит с жените, и мисията става сложна. А на възраст над 30 вече са женени и искат сериозни взаимоотношения.
Общо взето, чакам някакъв човек, който да ми разбута ежедневието.
Каква връзка ще имаме, все тая