.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 369

Hybrid View

Към PinkPan7her и Ivaaaaa.
    Дами, моля ви спрете да се карате. Разваляте сексапилния си имидж и обаятелното си женското въздействие към мъжката половина във форума. Вие сте очарователни момичета и всеки мъж който ви обижда не е никакакъв мъж, тоест съзнанието му е още на ниво пубер.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от leo_N Виж мнението
    Към PinkPan7her и Ivaaaaa.
    Дами, моля ви спрете да се карате. Разваляте сексапилния си имидж и обаятелното си женското въздействие към мъжката половина във форума. Вие сте очарователни момичета и всеки мъж който ви обижда не е никакакъв мъж, тоест съзнанието му е още на ниво пубер.
    Ти пък дойде тука преди два дена и почна да им се лигавиш ! Да не би да се надяваш на тройка с две форумни кифлички (точно като някой недорасъл пубер) ?!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти пък дойде тука преди два дена и почна да им се лигавиш ! Да не би да се надяваш на тройка с две форумни кифлички (точно като някой недорасъл пубер) ?!
    Мъжът трябва да се унижава пред жената!
    Жените го заслужават!

Wink

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не се лигавя, проявявам уважение към цветята във форума.
    Иначе почти разкри тайния ми план. Въпроса не е в тройка с двете. Това е банално. Имам план за четворка с тях и жена ми. Лошото е, че при толкова жени, няма да мога да се справя сам. Затова мисля да поканя и теб. Иначе аз жена ми ти я давам, проблема е ти да я накараш тя да ти даде защото е много дръпната милата.
    Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 14:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си