- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Ти си ми цялостно симпатична. Очарована съм как скипна незначителното и се изрази в полюс без намек за язвителност![]()
То ако любовта не е част от обвързания секс, се приравнява към "просто секс". Това си е мое виждане де. За останалото - наистина добро включване.
Удивена съм от себе си, че изчетох всичките ви глупости...
едит: ако си редактирам мнението още веднъж, ще ми е за пръв път :Д
Последно редактирано от Lilanda : 04-16-2016 на 18:55
Уместна забележка.
Какво да кажа, остарявам. Дори и универсални ценности+сигурност+грижовн ост не компенсират тесногръдието в моите очи. Т'ва вече може наистина да се приеме като надутост, ама напоследък умишлено отлагам секса максимално дълго, защото знам, че след като го получа няма да имам никаква друга причина да искам да виждам Х-ът отново.
Ох, не мисля, че тесногръдието би трябвало да бъде компенсирано от каквото и да е. В този ред на мисли добре правиш. Хубаво е, че знаеш какво искаш от отношенията с хората. Ако трябва да бъда честна, дори съм малко изненадана, че срещам такова мнение точно от теб. ;д
Ти си същия, батка и ти личи, само дето се опитваш да го скриеш, зад някакви високопарни приказки и фалшив морал, тип "гроздето е кисело"![]()
!
Като ги навиеш ми звънни![]()
!
"гроздето е кисело" - и Ракишито ти го каза!
Ма ти и не можеш, не бой се!
Ти не караш нито голф, нито мерцедес, на всички тука им е ясно!
Последно редактирано от Грозния : 04-16-2016 на 21:09
Грозен, не ми пука на кой какво му е ясно, аз си знам какво карам.
Всъщност, дори буквално карам Мерцедес.
Относно това за "мъжа под чехъл", интересно ми е само логиката, по която се стигна до тоя извод в случая. Ако цениш момичето си и знаеш, че е много повече от някое леко момиче, с което можеш да си легнеш срещу водка от 5лв и малко бело в Плаза, значи си под чехъл? Ако е така, пожелавам ви на всичките да сте под чехъл.
Ракши, вродено ли е или си го прихванал от някоя квартална?
Май сифилиса се проявяваше с психични проблеми.
да, жалката работа
u fuckin' serious?
Оф, не ми се коментираше, ама според мен е очевидна ситуацията на Ива: опитала е веднъж, почувствала се е като парцал, гадно й е било, видяля е , че не е за нея и се е отказала рано. Смята, че хората, които могат дълго време да се лишават от "чувства" (който каквото влага) и да са подчинени само на нагона си, т.е. допада им по някакъв начин това или поне не се чувстват зле в кожата си, са курви,а начинът им на отношения с противоположния пол- курвалък.
Защо се била разграничавала- еми защото не води перманентно такъв живот с постоянна смяна на партньорите и липса на каквото и да било по- дълбоко обвързване.
Последно редактирано от therichbitch : 04-17-2016 на 23:26
Реших да го премълча, защото е далеч извън зоната ми на комфорт да споделям толкова лични неща. Стига си смукала поднокътно пространство. Разграничавам се, да. Не е същото. Ако приемаш 'курвалък' за обидно, трябва да си също толкова ОБИДЕНА и от неангажиращия секс, щото е точно това, представи си :о. Ти си тази, която го приемя отрицателно.
Омг, ретард ли си? Аз изказах ясно отрицателната си нагласа. Ти си противоречиш.
Minuta mal4anie.
Не е страшно, когато си тъп. Страшно е да си тъп и да не го знаеш.
Ина, това, че ти четеш каквото искаш, не е неин проблем. Не ти ли писна все проблемът да е в чуждата паничка?
Нагла си. Започна агресивно и после ревеш защо съм язвителна. Квот повикало, такова се обадило, бе. Защо с бейбито или друг разписал се нямам конфликт? Баси. Ревеш, че не ти отговарям на въпросите. На безсмислени въпроси какво да кажа. Явно говорим на различен език. Нуждаеш се от конкретно и подробно обяснение. Аз съм по-абстрактна. И то на подбазбиращи се неща. Ква дискусия, кви пет лева?
Ива. Доколкото стана ясно, ти приемаш всеки вид секс, при който няма истинска чиста любов за курвалък, което не е така, изобщо си използвала грешната дума. Може да е негативно, но в друг смисъл.
И двете приличате на кокошки без глава в тази тема.
Потресаващото е, че дори не разбра защо казах, че никой не те питаше. Ама нали 'ох, най-накрая' if u know what i mean, макар че се съмнявам. Прекалено си ретарднала. Отвратена съм от наглостта и лицемерието ти. Никът ти трябва да им е синоним. И да казваш, че при мен са двойните стандарти. Иронията, брат. Не очаквай да се отнасям добре с теб след като ме нападна като пловдивски селчо.
Едит: кораб, ти пък хептен нищо не схвана хд
Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-18-2016 на 14:39