.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 369

Hybrid View

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Виждам накъде биеш, успокой се, защото дори и да ми плащаш да ти вкарам гол няма да го направя.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Виждам накъде биеш, успокой се, защото дори и да ми плащаш да ти вкарам гол няма да го направя.
    Вярно ли е, че имаш фетиш към лубриканти? Затова ли косата ти винаги е толкова зализана?

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Вярно ли е, че имаш фетиш към лубриканти? Затова ли косата ти винаги е толкова зализана?
    Какво общо има гелът за коса с лубриканта не знам. Това е все едно да твърдиш, че моторното масло е лубрикант за путката. Или все едно да твърдиш, че можеш да си запалиш огън с вода.

Острумна си, приятелят ти сигурно си пада по теб.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пеницилин фгасягатааааа!!!
    И ти не си по далеч по интелект. Най-интересното е, че съм виждал твоите снимки, в цялата ти хубост и приличаш на кирлив морков. Не ме питай откъде съм ги виждал, просто ми повярвай, за да не почна да плямпам пред всички.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    И ти не си по далеч по интелект. Най-интересното е, че съм виждал твоите снимки, в цялата ти хубост и приличаш на кирлив морков. Не ме питай откъде съм ги виждал, просто ми повярвай, за да не почна да плямпам пред всички.
    Чилвай си, създавайки си виртуални конфликти другаде. Достатъчно малко ме ебе кой какво си мисли, че да вляза тук и да се обяснявам с някого на харабията. А принципно не ми е нужно и всички да ме харесват де, така че...

върни се към предишният ми пост в темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си