.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 369
    Голям фен Аватара на MalePan7her
    Консултирай ни, какво се изписва когато получиш психическа травма от видяното, което в моят случай е стриест гъз скрит под тесни дънки, който се видя чак като свалих дънките?

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    абе ей пръдло, имам самоуважението изключително рядко да използвам думата "путка"

И НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ РОНАЛДО
    Роналдо поне не е вземал хормон на растежа. Нека да не обръщаме темата на битка между Меси и Роналдо и т.н.

Помията, която се лее по този адрес е умишлена, но ме мързи да обяснявам сега.

Мега фен Аватара на babity
    Туй твойто не е венерическо, д г е.

Имах и венерическо по-късно, за което не ми се обсъжда. Но психическата травма от преживяното е винаги по-силна от физическата. Нали предлагаш съвет, дай един, ако обичаш!

Мега фен Аватара на babity
    Пеницилин фгасягатааааа!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Виждам накъде биеш, успокой се, защото дори и да ми плащаш да ти вкарам гол няма да го направя.
    Вярно ли е, че имаш фетиш към лубриканти? Затова ли косата ти винаги е толкова зализана?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Вярно ли е, че имаш фетиш към лубриканти? Затова ли косата ти винаги е толкова зализана?
    Какво общо има гелът за коса с лубриканта не знам. Това е все едно да твърдиш, че моторното масло е лубрикант за путката. Или все едно да твърдиш, че можеш да си запалиш огън с вода.

Острумна си, приятелят ти сигурно си пада по теб.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пеницилин фгасягатааааа!!!
    И ти не си по далеч по интелект. Най-интересното е, че съм виждал твоите снимки, в цялата ти хубост и приличаш на кирлив морков. Не ме питай откъде съм ги виждал, просто ми повярвай, за да не почна да плямпам пред всички.

И ти като адашката

Скучна си като съседската котка. Не знам как изобщо ще се намери мъж да те наебе, не ставаш явно за нищо.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Аз съм съвършен антипод на мъжкия пол...
    Кой ти каза ?! По какъв критерий - външен вид или държание?

Поведението и културата ти са по-зле от на един такъв "джентълмен" :

Освен ако нямаш предвид външния си вид, като тогава сигурно си каруцар-травестит !

Не знам как изобщо ще се намери мъж да те наебе, не ставаш явно за нищо.
    Тя затова е толкова раздразнителна !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ивано
    харесва те да знаеш
    яд го е че не му обръщаш внимание

Вече ми е банален. Пише си някакви шизофрении, на които сам се смее и си мисли, че е хванал луцифер за чепа. Както казах по-назад, с тъп моо и да са разбереш, ама с овца, която си мисли, че айкюто й е повече от годините - не.

Град
    София
    Както винаги, уцелвам право в целта !

Значи момчета от един клан сме нека да не се обиждаме. Кой би имал интерес в подобна мазна шунка, която прекарва не времето си за почивка, а живота си във форум пълен с тролове, нескопосници и селяни като мен? Модераторите печелят заплата, собствениците на сайта също. Ние тука се отпускаме. А тя си търси съпруг (половинка в живота) във форума. Кур не е виждало надървен през живота си добичето.

За кво говорим хд
    По цинизма може и да на изглеждам антипод на другия пол, но със сигурност ти си такъв на твоя собствен с тва телце по-изнежено и от моето.

Добре, това че се възхищавам на топ атлет който в момента е номер 1 в света и ще остане легенда, трябва да ме кара да се срамувам ли? Типична българска черта да посещаваме клекалото често. Кой е твоят идол? Сигурно Йосип Броз Тито?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Роналдо поне не е вземал хормон на растежа. Нека да не обръщаме темата на битка между Меси и Роналдо и т.н.

Помията, която се лее по този адрес е умишлена, но ме мързи да обяснявам сега.

1. от кога употребата на хормони значи нещо в професионалния спорт? Има скапани ревльовци, които не могат да приемат реалността, като теб, и веднага сочат с пръст за употреба на неща, нищо че си нямаш и на идея за кво иде реч.
    2. Не съм и тръгнал да я обръщам на битка между меси и роналдо, защото ми е се тая, просто роналдо е нещастник :Д

3. никой не ти иска обясненията, бавняр.

Меси е приемал растеж на хормона и то лечението му е било финансирано от Барса. Ако са нямали милостиня върху този недъгав бастун, нямаше да стигне дотука. Меси ми прилича на теб, пич. С разликата, че на теб няма кой да ти финансира лечението ххяххаеххах

Мбожее, още един ретард. Тялото на роналдо не е слабо. Визирах рахита ъглимен.

Искаш да те свърша чак толкова много ли?

Чйек, единственото нещо, което би ме жегнало е да подложиш под съмнение познанията ми в зимните спортове, щото там съм истинска. Има хора, които знаят колко 'мазна' съм. Щом така ти е удобно да мислиш - хубаво.
    Sweet dreams.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-21-2016 на 21:47

Град
    София
    Типична българска черта да посещаваме клекалото често.
    Хората на село така правят и като дойдат в "Софията", носят навиците със себе си !
    тва телце по-изнежено и от моето.
    Визирах рахита ъглимен.
    Ти ако си 100 кила със сланина, аз к'во да направя ?!

Добре, радвам се, че тренираш зимни спортове, това е похвално АКО е наистина така! Само, че желая да спомена няколко факта, и дано не ми се сърдиш, че може да ти изпаря шанса тук ако прочетат поста ми по взискателните господа, които имат издигнат култ към кура си и не искат да го цапат с мазна свиня.

На жените метаболизмът е поне 2 пъти по-бавен от мъжкия! Това е първото. Оттам какво следва? Следва, че трябва да ядете ПО-МАЛКО, ПО-НИСКО КАЛОРИЧНА храна, да пиете ПОВЕЧЕ вода, и да СПОРТУВАТЕ повече и да не се застоявате. А какво прави средностатистическата жена? Познай от осем пъти. За да задържиш форма, трябва да спортуваш цял живот и да не спираш, и препоръчително да не раждаш, защото ще станеш торба с лайна. Съмнява ме това да е твоят случай, затова прости ми, че съм толкова мнителен.

Малко жени са тези, които ще се отдадат на физическата форма и ще поддържат цял живот. Повечето го правят за имидж, 2-3 години, макс 5, след това да се хвалят, че са големи фитнес манячки или волейболистки, скиорки и са мега яки.

Тая тема се изпразни. Нагон. Страстно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си