.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Изследвания - Как? Къде? Колко?

Здравейте, имам запитване относно процедурите по установяването на различните болести предавани по полов път, след секс без презерватив. Говоря за болестите - хламиди, гонорея и трихомониаза, хепатит Б, сифилис, херпес и СПИН. Какви изследвания трябва да се направят? Къде в София може да се случи това? Някакви телефони за консултации, но не само за СПИН, а, като цяло. Колко ще струват въпросните изследвания?

Знам, че това е БГ форум, но все пак МОЛЯ ПИШЕТЕ САМО ПО ТЕМАТА АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ !

БЛАГОДАРЯ!

Еми .. във всяка поликлиника/болница .

Някой може ли да помогне с друга информация ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    питай личния лекар той ще ти каже най-точно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    питай личния лекар той ще ти каже най-точно
    от къде си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на RagioL
    По едно време имаше безплатни изследвания за спин.

Мега фен Аватара на draid
    За ХИВ има безплатни тестове целогодишно в някой пунктове в София. В студентска поликлиника например има. Прави се за 10 мин. Хепатит B C, се изследват от кръв, мисля че теста беше към 30 лв, понякога има кампании и е безплатен. Хламидии, Трипер, най-добре с PCR тестове от еякулат/урина за 60лв някъде. Другите са по евтини. Във София има лаборатории например Цибалаб или кандиларов, поразгледай сайтовете.

За ХИВ е безплатно изследването.

За останалите, питай си личния лекар. Предполагам във всяка лаборатория е различно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си