.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Секс , но не сами

Хелоу,

Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат?
    Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправяли

Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали?

Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях?

Да, не, бих , не бих, -- разучавам какви са тенденциите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Правил съм някоя друга "студентска тройка", бях в ролята на участник (по-добрия вариант), не на наблюдател. За другото - нямам особени ексхибиционистични мераци, та да се показвам пред по-широка аудитория, но се преобличам без никакъв свян пред роднини и приятели.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Мм правили сме като участници, мисълта че някой друг ме гледа докато правя секс е много възбуждаща, казвала съм го и друг път.
    Иначе като трета страна не съм заставала и честно казано не искам. Имам трамви некви от малка, спомени от мама и тате, иии отврат :Д

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Правил съм, прави ли са, виждал съм, виждали са ме и редовно ходя чисто гол и не ми дреме
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ммм не съм правила, когато има други
    не ме кефи нещо идеята,
    а дали са ме виждали гола хора, с които нямам интимни отношения - мхм ;д

1 Правила съм го на отворена врата аам не е същото такаче не
    Мне и нямам намерение да го правя
    И да хора с които нямам интимни отношения са ме виждали гола

Супер фен Аватара на Deadlock
    Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат?

Да, будни, мърдащи и говорещи си, но без да знаят. Готино беше. Имам фантазията да ме гледат, докато правя секс, но не виждам как би могло да се получи.

Не, или поне не съм разбрала. Хич не ми харесва. Чувала съм други да правят секс, беше ми неприятно и се опитвах да не слушам. Нямам воайорски наклонности. ^^ A що се отнася до това, мен да ме чуват, харесва ми.

Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях?

категорично не.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Правил съм да. Дори получих забележка... Беше яко, но не смятам да повтарям.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не съм и за двете. Принципно не ми се вярва и да стане, защото не си падам по скришни и тихи изпълнения, обаче ако е много напечено положението, имаме завивки и трият спи, може би ще успее ме навие.

Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали?
    Не ми харесва идеята, и както казах, би станало само при горните условия. За гледане пък да не говорим - тогава няма абсолютно никакъв шанс.

Виждала съм безсрамни мъжки приятели, на които не им пречи да се преобличат изцяло пред други хора. Второто - не и не бих, срамежлива съм много.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Случвало се е из студентски град, дори когато има 2-ма а не един. Колко са били спящи, събудени и не разбрали... един Господ знае, ама не ме е и интересувало. Като цяло не ми допада идеята да има други хора, ама така се е случвало.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    за мен е извратено, сори

Когато бях в един хостел в Мюнхен, ебах една китайка пред колежката ѝ и още едно момче словенец имаше. Просто ѝ показах откъде изгрява слънцето.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Невър

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат? - Не.
    Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправяли - Не.

Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали? -Предпочитам единичните изпълнения, студентски тройки не са ми по вкуса по принцип.

Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях? - Чисто голи , не. По принцип изцяло гола, по парфюм , съм била единствено пред хората, с които съм правила секс. Изобщо пред хора да съм без дрехи ми е неудобно, било то майка ми или най-добрата ми приятелка. По бельо съм била пред момчета , да. Редовно нахлуваха в съблекалните по физическо преди 1-2 години. Не съм си давала зор да се обличам, защото не ми пука. Като по бански е. Но гола-не! :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на draid
    Чакайте да кацнете в студентски град и ще се нагледате на какво ли не

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    за мен е извратено, сори
    same here ....

Ама не говоря за студентски тройки, а за други поводи, хаха. Като седна на компа, ще се разпиша.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Та, на компа съм.

Не визирам студентските тройки, защото при тях обикновено никой няма избор какво се случва около него
    Имам предвид, да се съберете някъде някакви хора, примерно две двойки и просто да се затворите в една стая, а не в две.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Отказваш ме от СУ, стига
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Да, случвало се е да има хора в стаята, докато правя секс. Някой път будни, друг път не, мисля, че на повечето ни се е случвало. Както и да, случвало се е хора от противоположния пол, с които нямаме интимни и близки отношения да ме видят гола.
    Като цяло... аз съм много далеч от срамежливите хора, хаха. Харесвам си тялото, не виждам нищо притеснително в него, както и в секса, който обичам много, но все пак не изпитвам нужда тези неща да се наблюдават от хората. Не защото е неморално и неприето, не, не се влияя от тези неща. Просто ми се губи цялата интимност.

Голям фен Аватара на stambelan
    Да за всичко.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на babity
    Наблюдавали са ме докато правя свирки, по време на същински секс - не. Аз досега не съм наблюдавала, а и нямам мерак - предпочитам да си действам. Иначе за преобличане и ала -бала... избягвам го от възпитание. Ако няма накъде надали ще ми направи няк'во впечатление.

Мега фен
    Град
    <3
    Хелоу,

Правили ли сте секс, когато има още хора в стаята - при това будни, че дори и да ви гледат? чак да гледат - не..
    Или, били ли сте в стаята, когато някакви други хора са се оправяли Не..

Ако не сте - харесва ли ви идеята, бихте ли го пробвали? Харесва ми, но много зависи в какво настроение съм и колко съм възбудена..

Подвъпроси: Виждали ли са ви голи хора, от срещуположния пол, с които нямате интимни отношения? Т.е. ходите ли си свободно голи пред други хора, които не са ви роднини и не спите с тях? Не..

Да, не, бих , не бих, -- разучавам какви са тенденциите.
    .
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Meh, студентска тройка
    maDamn

Та, на компа съм.

Не визирам студентските тройки, защото при тях обикновено никой няма избор какво се случва около него
    Имам предвид, да се съберете някъде някакви хора, примерно две двойки и просто да се затворите в една стая, а не в две.

Не ми се е случвало. Смисъл.. не мога да кажа, че не бих на 100%... зависи от това кои са хората и как се получат нещата. Не си представям да се разберем с още някоя двойка специално да правим секс еди си кога в една стая. Но ако се получи спонтанно... ддз.

Иначе на студентските тройки не съм фен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си