.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 130

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Селянчетата идват в София и първо отиват там. Ако сте от провинцията и желаете да поговорите на диалект, знаете къде има хора, които ще ви разберат.

anonymous708973
    Guest
    ubuntureload, не мисля да ти отговарям.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Селянчетата идват в София и първо отиват там. Ако сте от провинцията и желаете да поговорите на диалект, знаете къде има хора, които ще ви разберат.
    Да не съм чула софиянец да ми говори за диалект! Селянче, вика. Голямото добрутро.

Абе повечето хора имат някаква бая сбъркана представа за Студентски Град. Едва ли не там "младите" се шибат по спирките и в асансьора, докато около тях има поне 15 човека и на никой не му прави впечатление, щото тва си е в реда на нещата...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Абе повечето хора имат някаква бая сбъркана представа за Студентски Град. Едва ли не там "младите" се шибат по спирките и в асансьора, докато около тях има поне 15 човека и на никой не му прави впечатление, щото тва си е в реда на нещата...
    Във всички истории има по малко украса нали знаеш Знаят какво е реално, само хората които са живели там.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Във всички истории има по малко украса нали знаеш Знаят какво е реално, само хората които са живели там.
    И във всички части от студентския град ли е така?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    E аз не живея там, но по една или друга причина имам доста чести ходения в тая посока на града. Доста е пресилена цялата легенда, както каза и ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си