- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заблуден, Егоистичен, Лош и Мислещ само за себе си.
Накратко това е, това съм аз.
Лош човек, който винаги гледа със лошо на всичко заобикалящо се.
Това съм аз, аз искам да се променя, но винаги правя безуспешни опити.
Човек, със високо самочуствие без покритие.
Човек, който мили само за себе се.
Човек, във който се крие много злоба и яд.
Това съм аз, аз съм този който не може да се промени.
Как гледам слабите и добрите хора около мен, и как им завиждам, как искам и аз да съм добър човек, човек на който може да се каже всичко. И човек който ще се обърне със доброта и милост към всичко и всички
Как искам да съм този специален човек
Много ми е тъжно, аз съм доста непохватен и убезомял човек.
Човек със високо самочуствие, правя се на силен пред половинката ми. Само да ме хареса, аз съм лош човек
Лош човек
Последно редактирано от azetomazeto5 : 04-28-2013 на 18:54 Причина: :(
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
никой не е перфектен
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Здравей, кармични близнако! С разликата, че моето самочувствие си ми ляга идеално. Не знам зак'во трябва да се променяш, мен си ми е айлячеееее
Гледал ли си "Козият рог"?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ах, Hate - вам ви хора, тва на някой който е тъжен така ли се говори, да не сте идиоти, помня как един/ една вместо да ми помогне ме накара да се чувствам още по зле, бях в много лошо положение, понякога, думите са остри като меч. Тва нарочно го правите нали да се чувствате по добре като мачкате друг човек оправете си проблемите и спрете да се занимавате с другите като сте такива злобари.. >: (
Не се притеснявай добрите често ги прецакват. Понякога трябва да бъдеш тъпа и егоистична кучка. Но не винаги.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
то и аз си мисля че сам лош човек от време на време, но хората които ме познават добре ми казват че не съм, разбира се всеки си има и лоши и добри качества ( постепенно се изгражда характера на човек, пък особено ако си тинейджър е най объркващо) щом го признаваш и искаш да се промени, вероятно ще успееш ти ми изглеждаш като свестен човек ще се справиш сто процентауспех и да не се притесняваш. Всичко си идва на мястото с времето така ми казваше баба ^^
Последно редактирано от alix7 : 05-03-2013 на 08:39
Грешка, обърках темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не разбрах смисъла на темата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...