- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо бяло от женския полов орган моля ???
Искам да попитам малко тъп въпрос...докато правех секс смойто момиче,Още докато я събличам на нея имаше нещо бяло, като сметана , сладолед ....малко е гадно и странно може ли някое момиче да ми каже защо и какво е това :/ дали е болна от нещо ??? Тя казва че след цикъл е нормално но аз не мисля така....още не сме започнали да парвиме нещо и тя вече има нещо там долу....????
Ти опита ли го това бялото?Може наистина да е било сметана,просто приятна изненада от твоята приятелка![]()
Сметана? Сладолед? Да не би да става въпрос за бяло течение? На някои момичета им идва след цикъл.
А на теб?Как може да се реши този проблем?
Е чак пък да си го видял, малко пресилено.
Поне моето не е някакво такова, видимо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Преди да ми открият хепатита започна при мен, един от малкото симптоми. Пуснете си изследвания.![]()
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Или е бяло течение, или течност, предизвикана от силна възбуда.
Ама чак пък да е толкова бяло, не ми се вярва.
Бялото течение може да има различен цвят, гъстота, мирис и тнт в зависимост от това, от което е предизвикано, пък и при всички е различно.
Ако прилича на сопол, значи има спин.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
много ме радва, когато си избирате никове, които ви пасват
Ебати епичното заглавие![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Тя ти е казала нещо, ти не и вярваш, явно имате и други проблеми освен това, че има бяло течение. Нее не ме слушай това са глупости, най-вероятно ти изневерява и е лепнала нещо.
Женският полов орган отделя.. сладолед, сметана... все такива работи. Що не пробва?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това са разтопени яйчници. От триенето при секс се загряват половите органи и затова става така.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
еми ако не се е подмила преди акта си е нормалнона някои момичета им е доста гъсто бялото течение и сори брат, но май приятелката ти има ужасна хигиена ... или просто си е намазала сметанка или сладолед като намек
![]()