Здравейте не мога да разбера какво стана с повечето училища в България . Всеки втори 13-14 годишен ми се прави на
националист щото чул от баща си , че циганите,евреите,турците трябва да бъдат избити . Всяко второ момиче на по 12 години ми ходи с 5 тона грим все едно се снима в холивудски филм прави ми duck face в фейсбук. Пак най трудните години в училище 5-9 клас да не говорим просто подиграват се на момчета/момичета с затлъстяване че са дебели без да мислят , че не са виновни те а могат да имат здравословни проблеми. Подиграват се на хора които са по умни от тях и им завиждат просто нямам думи повечето деца на 14-15 години са толкова комплексирани,елементарни, пъпчиви,пубери.
Подиграват се без да гледат себе си !!! Гледам от 5-6 клас в голямото междучасие се сабират да пушат цигарки да пийнат една биричка да изпушат по една цигара ганджа и после се връщат в клас. Нямам думи просто ..... Искам да дам съвет на аутсайдерите не се предавайте не позволявайте да ви накарняват самочуствието . БОРЕТЕ СЕ . Не се предавайте . Като ви се подиграват или обиждат не обръщайте внимание. Запишете са на някой спорт. Повечето на тези , които им се подиграват да знаят че са много повече от тях да знаят , че най вероятно примерно някой пъпчив глупак ви се подиграва че най вероятно ще свърши на улицата . Като ви заплашват с бой или ви бият не стойте на едно място отвръщайте на удара защитете се или се обърнете към някой възрастен колкото и да срамно да е . Това е общо взето !