.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Препоръчайте ми добра козметичка в София

Аз ходя при една ,която е много добра,обаче от известно време не се разбирам с нея.Тъй като съм 12-ти клас и искам да отида да си почистя лицето при нея ,когато ми е удобно ,тя ми прави проблеми.Аз и казах,че искам да е в началото на май, а тя започна да ми се кара,че трябвало да дойда 3 пъти преди това.Един път за почистване,втори за масажи и маски, трети пак за същото.Обяснявам и че всичкото това са ми пари,а тя ми отговаря : 'Еми ти можеш да ми платиш насрочено плащане' wtf ...С епилацията по същия начин и за това си намерих друга козметичка ,при която да ходя на епилация,но тя не става за почистване на лице.
    Та това беше моето оплакване ...

Бихте ли ми препоръчали добра козметичка в София , която да взима около 30лв за почистване на лице?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Салонът е на Герена в един блок. 0885261314, Анита. Можеш да я попиташ за каквото пожелаеш като цена и т.н. На мен за кола маската ми взима 8 лв и то цял интим. Предишната ми изгаряше направо влагалището, т. е. имах белене на кожата все едно е изгоряла, но нали съм тъпа, ходих още време при нея.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А ходила ли си при нея за почистване на лице(тази,която е в Герена)? Защото една приятелка си е намерила много добра козметичка за кола маска,но ходи при нея само за това , защото не била добра в почистването на лице и за това ми каза,че не може да ми я препоръча за моя проблем.
    Мисълта ми е че някои козметички са много добри в кола маската, други в почистването,трети в масажите.... и може би тези,които са добри във всичко са много малко.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    А ходила ли си при нея за почистване на лице(тази,която е в Герена)? Защото една приятелка си е намерила много добра козметичка за кола маска,но ходи при нея само за това , защото не била добра в почистването на лице и за това ми каза,че не може да ми я препоръча за моя проблем.
    Мисълта ми е че някои козметички са много добри в кола маската, други в почистването,трети в масажите.... и може би тези,които са добри във всичко са много малко.
    Да, така е. Не съм ходила за лице при нея, но прави и страхотен масаж. За почистване на лицето не мога да ти помогна.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си